Mooi merk

Rolande

Frontrunner in clean fuel

Toekomstbestendige merken. Daar hebben we bij effectgroep* een zwak voor. Merken die de wereld beter maken en de gevestigde orde uitdagen om te innoveren. Rolande is zo’n merk. Zij streven naar de schoonste, economisch haalbare brandstof in de transportsector. Op dit moment is dat LNG. En in die markt is Rolande front runner.

You have a marketing challengeIf we meet up, it is certain to turn into something great.

Search result

Rolande
Vraag

Duurzaam bouwen

Rolande werkt stap voor stap aan fossielvrij wegtransport. En bouwt dagelijks aan een duurzaam merk. Daarom zocht zij een vaste designstudio voor hun marketing, branding en advertising. We kenden elkaar van een eerder project (videocampagne). Dus een afspraak met ons designteam was zo geregeld. En dat bleek het begin van een stevige samenwerking!

Rolande
Rolande
Bewaker

Van alle merkgebaren

Een merk is het product van duizend kleine gebaren. Wij bewaken het merk Rolande alsof het ons eigen merk is. We zorgen voor consistentie en samenhang in alle designs, tot op de laatste pixel of druppel inkt. Van branding van de tankstations en instructieboekjes voor chauffeurs tot animaties en infographics. We houden de lijnen kort en werken efficient. En dat sluit perfect aan op het duurzame karakter van Rolande!

effectmakers

Team

Deze designers werken regelmatig voor het mooie merk Rolande.

Anouk Dijkstra Graphic Designer
Ronald van Spanjen Graphic Designer
Marije Reniers

Onze designstudio leren kennen?

Neem contact op met Marije. Dat wordt altijd een waardevol gesprek!

Mail Marije