125 jaar

Borgesius en Goedhart

Voor en door familie

Borgesius & Goedhart, bakkers sinds 1895. Een familiebedrijf dat dagelijks de allerlekkerste en verse bakkersproducten levert aan 900 winkels. En al 7 generaties lang bepalend is voor de Nederlandse brood cultuur.

You have a marketing challengeIf we meet up, it is certain to turn into something great.

Search

De vraag

Een groots gebaar maken

“Met hard werken hebben we deze mijlpaal bereikt. Nu is het tijd om de medewerkers te bedanken en hun familie hierbij te betrekken. Maak ons, onze bakkers én hun familie nog trotser op onze bedrijven en het jubileum. Maar vooral op zichzelf.” Kijk! Daar kunnen wij wat mee. Want een live event is en blijft écht het grootste gebaar dat een merk naar medewerkers kan maken.

Het event

Familiefestival

Op gevoel

Voor en door familie. Met dat gevoel hebben we een programma samengesteld voor de duizenden bakkers en hun gezinsleden. Onze designstudio maakte een prachtig eventlogo, de digitale effectmakers bouwden de registratiewebsite en onze eventmanagers zochten naar de leukste workshops, beste acts en tofste activiteiten. En zo ontstond een uniek jubileumfestival voor jong en oud.

Energie

Wat een dag. Wat een feest. En wat een kippenvel. De energie, waardering en het familiegevoel spatte er van af! Bekijk de aftermovie met Tim Senders en Daan Boom en – om in de wereld van bakkers te blijven – pik een graantje mee van deze unieke happening.

effectgroep* heeft ons bakkersgevoel en onze passie kunnen vertalen naar dit onvergetelijke event. Dit hadden we zonder jullie niet op deze manier kunnen bereiken.

Janet Borgesius - Algemeen DirecteurBorgesius & Goedhart
effectmakers

Team

Als een hechte familie werkten deze effectmakers aan dit festival!

Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Anouk - grafisch vormgever - effectgroep
Anouk Dijkstra
Graphic Designer
Marijn - senior project manager - effectgroep
Marijn Klouwen
Senior Project Manager
Veerle - producer - effectgroep
Veerle Jansen
Junior Producer
Kirsten - head of creative - effectgroep

Een groots gebaar maken?

Kirsten maakt van jouw event een waardevol communicatiemoment. Bel 030 – 410 07 90 of kirsten@effectgroep.nl voor een inspirerende kennismaking!

Mail Kirsten!