Home > Services > Campagnes
service

Campagnes

Van strategie tot mediaplan

We mogen het best wel zeggen: dat we écht effectieve campagnes maken. Merkcampagnes, arbeidsmarktcampagnes en awareness campagnes. Vanuit het hart van jouw merk. En recht in het hart van jouw doelgroep. Ben je toe aan een campagne bureau dat gaat voor jouw resultaat?

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Een merk is een levend wezen, het product van duizend kleine gebaren.

- Michael EisnerVoormalige CEO van The Walt Disney Company
Kwantum en Leen Bakker Arbeidsmarktcampagne
Arbeidsmarktcampagnes

War for talent

Wat is de overeenkomst tussen bezorgers, monteurs, horecapersoneel en IT’ers? Inderdaad, ze zijn nauwelijks meer te vinden. Tenzij je ons campagneteam aan het werk zet. Want maak je gebruik van hun kennis, creativiteit en grenzeloze energie? Dan bereik je jouw doelgroep met rake content. En zijn je nieuwe collega’s just one click away.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van arbeidsmarktcampagnes die écht werken. Zoals voor Kwantum en Leen Bakker, die bezorgers zoeken die nét dat beetje extra bezorgen.

Awareness campagnes

Bewustzijn

Er is zoveel om te weten. Zoveel om te moeten. Zoveel om over na te denken. En dan wil jij ook nog eens aandacht voor jouw verhaal. Zodat mensen bijvoorbeeld nadenken over zorg voor later. Of bewust kiezen voor de juiste school. Of je wilt jongeren aan het sporten krijgen. Schakel ons campagneteam in, zodat jouw verhaal aandacht krijgt én impact maakt bij jouw doelgroep.

Betrekken

Merkcampagnes

We ontwikkelen B2B- en B2C-campagnes vanuit het hart van jouw merk. En in het hart van je doelgroep. Van een always-on merkcampagne tot inspirerende merkactivaties.

Ons campagneteam levert compleet en effectief werk. Dus altijd inclusief:

  • Doelgroepanalyse
  • Strategische kaders
  • Creatief concept
  • Productie van communicatiemiddelen
  • Mediaplan
  • Campagne management
Krachtig

Live impact maken

Consumenten en klanten echt raken? Dan gaat er niets boven een live activatie op een beurs, op straat of tijdens een festival. Wij bedenken en produceren creatieve scenes met jouw merk in de hoofdrol. En altijd met een sterke focus op resultaat. Wil je een mooi voorbeeld bekijken? Check dan het klassenfeest voor HP Instant Ink!

Plan de campagne?

Een keertje sparren over campagnes met resultaat? Mail Marije of bel 030 – 41 00 791.

Neem contact op Plan een afspraak