Home > Services > Campagnes
service

Campagnemakers

Aandacht en actie

Een product lanceren, naamsbekendheid vergroten of nieuwe medewerkers aantrekken. Dat vraagt om een campagne! Wij maken campagnes met meetbaar resultaat. Als full-stack agency geven we invulling aan het hele proces, van strategie tot creatie en van key visuals tot online en offline media-inkoop.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

de baak campagne
Copy en visuals

Het campagneconcept

Misschien wel het leukste werk voor onze effectmakers: het maken van campagnes met short copy, long copy en key visuals. Zij weten als geen ander hoe doelgroepen denken en waar ze gevoelig voor zijn. Ben jij klaar voor de Baak?, Word jij mijn luisterkampioen? en de prachtige Hoor en Zie route komen allemaal uit de creatieve koker van ons campagneteam. Wil je een campagne inzetten? Mail Marlous voor een intake.

de baak campagne
Nobco - campagne voor het vergroten van naamsbekendheid
Het tastbaar maken

Productie van middelen

Onze studio brengt jouw campagne tot leven. Afhankelijk van het mediaplan, maken we online video, POS-materiaal, printed media, online banners en alle andere online en offline communicatiemiddelen die nodig zijn voor de uitrol van jouw campagne.

Amstelring abrbeidsmarktcampagne abri
Wie waar wanneer en hoe bereiken

Effectief mediaplan

In het mediaplan ontvouwen we de strategie waarmee we de juiste doelgroepen bereiken en KPI’s realiseren. We werken met intelligente marketinganalyse software, ad server programma’s, Google Marketing Platform en een breed netwerk van online en offline content-distributeurs. Met actief campagnemanagement sturen we continu op de best mogelijk resultaten en conversies van jouw campagne.

Amstelring abrbeidsmarktcampagne abri
Marlous van de Wiel - communictieadviseur - effectgroep

Binnenkort sparren over jouw effectieve campagne?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op