Home > Over ons
Welkom bij

effectgroep*

Alles voor jouw merk
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

In een notendop

Wil je ons écht leren kennen, kom dan langs in ons kantoor Life in Utrecht en ontdek waarom onze effectmakers veelgevraagde marketing- en communicatieprofessionals zijn. Maak direct een afspraak of lees verder voor een eerste indruk.

Geen one-off maar part-of
Effectmakers gaan voor intens tevreden opdrachtgevers die van oor tot oor glimlachen om de resultaten van het geleverde werk. We beloven écht resultaat. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie dat resultaat behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Daarom investeren we in langdurige relaties met merken die hier ook voor kiezen. Want als je kiest voor elkaar ontstaan écht de beste resultaten. Durf jij te kiezen?

Sterk in diverse branches
We werken voor merken in b2b en overheid, zorg en non-profit. Onze klanten zijn wereldse merken, landelijke spelers en regionale helden. Je bent als opdrachtgever voor ons niet snel te klein of te groot. Die variatie en afwisseling: wij houden d’r van! In diverse branches weten we inmiddels goed hoe de hazen lopen, maar we ontdekken graag nieuwe werelden. Bekijk hier recente projecten voor diverse opdrachtgevers. Neem je ons mee in jouw wereld?

Full-service
Ons bureau telt zo’n dertig effectmakers met een mooi pallet aan expertises om alles voor jouw merk te kunnen bedenken en maken. Als klant krijg je altijd een vast team met een vast contactpersoon. Korte lijnen en langdurige samenwerkingen, daar gaan we voor.

Communicatie met echt resultaat
De diepgewortelde belofte van ons bureau: werk leveren waar je écht wat aan hebt. Voor ons een vanzelfsprekendheid, voor jou als opdrachtgever een geruststellende gedachte!

Waar we niet tegen kunnen?
Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. Deze obsessie zorgt ervoor dat we met veel klanten jarenlang succesvol samenwerken.

Sinds 1997
Met bijna 25 jaar communicatie-ervaring hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol kennis en ervaring. Je kan ook zeggen: we staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbaar bureau noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon RenesCEO effectgroep*
Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze professionals staan klaar om met jouw digitale, live of crossmediale communicatie-uitdaging aan de slag te gaan. Daarover gesproken: we zoeken een aantal nieuwe effectmakers!

Joren de Graaf Developer
Séla Diender Project Manager
Esmee Goedmakers Account Director
Sandra Teune Senior Project Manager
Peter van Leeuwen Senior Communicatie-adviseur
Simon Renes CEO (founder)
Kirsten Flik Head of Creative
Sandra Pieterse HR manager
Mariëlle Timmers COO
Linda van Eck Content & Campagne Manager
Ilke van der Mark Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Boy Sheikkariem Account/Project Manager Digital
Ingrid van Vliet Developer
Edwin Kool Creatief Strateeg & Copywriter
Erik Ranke Digital Designer
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink Communicatieadviseur
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Marissa Hans Creative
Gineke Geerds Finance
Amy van de Weem Traffic Manager
Veerle Jansen Junior Project Manager
Mandy Prins Finance