Home > Over ons
wie?

Over effectgroep*

Nr. 5 beste marketingadviesbureau van NL (bron: MT1000)
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

MT1000

#1e en #5e plek

Volgens onderzoek van MT (uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam) zijn wij een van de 5 beste marketingadviesbureaus van Nederland. In de categorie ‘excellente uitvoering’ staan we zelfs op de 1e plek. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons werk zo waarderen!

Sterk in diverse branches
Onze effectmakers werken aan marketing- en communicatieprojecten in diverse branches: de zakelijke en financiële dienstverlening, media, zorg, overheid, gemeenten, non-profit, engineering en retail. Even wat spierballen tonen: bekijk hier ons werk voor Ballast Nedam, Netflix, HP, Beter Horen, Ministerie van Binnenlandse Zaken en RvO. Of lees meer over ons gespecialiseerde team Overheid.

30 creatieve effectmakers
Vanuit Utrecht werken onze effectmakers aan interne en externe communicatieprojecten. Het zijn goed opgeleide en ervaren communicatieprofessionals die iedere dag keihard werken voor het resultaat van onze opdrachtgevers. Wist je dat trouwens wij op dit moment een aantal mooie vacatures hebben?

Full service communicatiepartner
Met zoveel expertises onder één dak kunnen we je altijd helpen. Van strategie en advies tot het maken van online en offline communicatiemiddelen. We zijn jouw one-stop marketing- en communicatiepartner.

Communicatie met echt resultaat
We maken communicatie-oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt écht. Aan deze diepgewortelde belofte mag je ons altijd houden. We heten niet voor niets effectgroep* en willen onze naam bij ieder project waarmaken.

Waar we niet tegen kunnen?
Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. Deze obsessie zorgt ervoor dat we met veel accounts jarenlang succesvol samenwerken.

Sinds 1997
Met 23 jaar communicatie-ervaring weten we hoe de hazen lopen, hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol kennis en ervaring. Je kan ook zeggen: we staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbare agency noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon RenesCEO effectgroep*
Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze professionals staan klaar om met jouw digitale, live of crossmediale communicatie-uitdaging aan de slag te gaan. Daarover gesproken: we zoeken een aantal nieuwe effectmakers!

Linda van Eck Content & Campagne Manager
Gezocht Account Director
Simon Renes CEO (founder)
Sandra Pieterse HR manager
Mariëlle Timmers COO
Kirsten Flik Head of Creative
Ilke van der Mark Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Boy Sheikkariem Account/Project Manager Digital
Ingrid van Vliet Developer
Job van den Heuvel Developer
Erik Ranke Digital Designer
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink Programmamaker / Project Manager
Margriet Verweij Account Director
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Marissa Hans Creative
Gineke Geerds Finance
Amy van de Weem Traffic Manager
Veerle Jansen Junior Producer
Mandy Prins Finance