Home > Over ons
wie?

Over effectgroep*

Nr 5. beste marketingadviesbureau van NL

(we kid you not!)

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
MT1000

Nr. 5 beste marketingadviesbureau van NL

Volgens onderzoek van MT (uitgevoerd door de de Universiteit van Amsterdam) behoren wij tot de top 5 van beste marketingadviesbureaus van Nederland. In de categorie ‘excellente uitvoering’ staan we zelfs op de 1e plek. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons werk zo waarderen!

30 creatieve effectmakers
Vanuit Utrecht werken onze effectmakers aan digitale, live en crossmediale projecten voor wereldse merken, landelijke spelers en lokale helden. Bekijk hier die knappe koppen!

Van Digital tot Live
Met zoveel disciplines onder één dak (8 in totaal) kunnen we je (bijna) altijd helpen. En maak je geen zorgen, je bent als opdrachtgever voor ons niet snel te klein of te groot. Die variatie en afwisseling: we houden d’r van!

Results-driven creativity
We zijn een creatief bureau, denken strategisch en focussen altijd op het resultaat voor de opdrachtgever. Wat je ons ook vraagt, wij vragen jou nog veel meer. Wat wil je terug voor je investering? Onze diepgewortelde belofte spreekt uit onze naam effectgroep*, en willen we bij ieder project waarmaken.

Waar we niet tegen kunnen?
Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. En mocht een samenwerking tóch een keer niet vlekkeloos verlopen, dan geven we juist wel thuis en komt er altijd een goede oplossing.

Sinds 1997
Met ruim twee decennia communicatie-ervaring weten we hoe de hazen lopen, hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol live en online ervaring. Je kan ook zeggen: we zijn pas 23 jaar en staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbare en stabiele communicatiepartner noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon Renesoprichter effectgroep*
Road 2 result

Creatief bureau

We zijn een creatief bureau, denken strategisch en focussen altijd op het resultaat voor de opdrachtgever. Om daar te komen, bewandelen we samen met opdrachtgevers bij ieder project de Road 2 Result: de weg die wat ons betreft naar het beste resultaat leidt. Leg je communicatievraag bij ons neer en ontvang binnen 24 uur het voorstel voor jouw Road 2 Result.

Sterk in diverse branches
Onze effectmakers werken aan communicatieprojecten in diverse branches, zoals de zakelijke en financiële dienstverlening, media, IT, zorg, overheid en gemeenten, engineering, trainingen en opleidingen, zorg en retail.

Mogen we dat zeggen, Mart?
Ja, dat mogen we zeggen: we zijn een goed bureau. Foutloos? Nee. Perfect? Zeker niet. Uitgeleerd? Dat nooit! We zijn goed omdat er goede mensen bij ons werken. Vakmannen en vakvrouwen die hun vak écht verstaan en een sterke drive hebben om opdrachtgevers succesvol te maken. Een goed bureau betekent voor ons ook dat er mensen werken die het hart op de goede plaats hebben, oog hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. Dat vertaalt zich onder andere naar projecten die wij geheel of gedeeltelijk steunen, middels sponsoring of inzet van onze medewerkers.

Team

30 effectmakers, één focus op resultaat

Samen zijn we ongeveer 55 meter lang. Maar does size matter? Als het op effectieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. Met vele communicatie wapens onder één effectgroep-vlag werken 30 effectmakers dagelijks met hoofd, hart en handen aan het resultaat voor onze opdrachtgevers.

Simon Renes CEO
Mariëlle Timmers COO
Kirsten Flik Communicatieadviseur Events
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Tanya Hampsink Programmamaker Events
Margriet Verweij Commercieel Manager
Marijn Klouwen Head of Live Productions
Tamar Nijenhuis Project Manager Events
Marissa Hans Programmamaker Events
Ronald Smit Project Manager Events
Monique de Boer Project medewerker (stagiaire)
Gineke Geerds Finance
Colette Riemersma Finance
Esther Renes Office Manager
Veerle Jansen Project medewerker (stagiaire)
Marnix van de Veen Communicatieadviseur
Louise Fien Project Manager Studio
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer