Home > Over ons
wie?

Over effectgroep*

Nr. 5 beste marketingadviesbureau van NL (bron: MT1000)
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

MT1000

#1e en #5e plek

Volgens onderzoek van MT (uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam) zijn wij een van de 5 beste marketingadviesbureaus van Nederland. In de categorie ‘excellente uitvoering’ staan we zelfs op de 1e plek. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons werk zo waarderen!

Sterk in diverse branches
Onze effectmakers werken aan communicatieprojecten in diverse branches: de zakelijke en financiële dienstverlening, media, zorg, overheid, gemeenten, non-profit, engineering en retail. Even wat spierballen tonen: bekijk hier ons werk voor Ballast Nedam, Netflix, HP, Beter Horen, Ministerie van Binnenlandse Zaken en RvO. Of lees meer over ons gespecialiseerde team Overheid.

30 creatieve effectmakers
Vanuit Utrecht werken onze effectmakers aan interne en externe communicatieprojecten. Het zijn goed opgeleide en ervaren communicatieprofessionals die iedere dag keihard werken voor het resultaat van onze opdrachtgevers.

One-stop communicatiepartner
Met zoveel expertises onder één dak kunnen we je altijd helpen. Van strategie en advies tot het maken van online en offline communicatiemiddelen. We zijn graag jouw one-stop communicatiepartner.

Communicatie met echt resultaat
We zijn makers van communicatie-oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt écht. Wat je ons ook vraagt, wij vragen jou nog veel meer. Wat wil je écht terug voor je investering? We heten niet voor niets effectgroep*, we willen onze naam bij ieder project waarmaken.

Waar we niet tegen kunnen?
Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. En mocht een samenwerking tóch een keer niet vlekkeloos verlopen, dan geven we juist wel thuis en komt er altijd een goede oplossing.

Sinds 1997
Met 23 jaar communicatie-ervaring weten we hoe de hazen lopen, hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol kennis en ervaring. Je kan ook zeggen: we staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbare en stabiele communicatiepartner noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon RenesCEO effectgroep*
Road 2 Result

Effectief creatief bureau

We bewandelen – samen met de opdrachtgever – bij ieder project de Road 2 Result: de weg die wat ons betreft naar het beste resultaat leidt. Leg je communicatievraag bij ons neer en ontvang binnen 24 uur het voorstel voor jouw Road 2 Result.

Mogen we dat zeggen, Mart?
Ja, dat mogen we zeggen: we zijn een goed bureau. Foutloos? Nee. Perfect? Zeker niet. Uitgeleerd? Nooit! We zijn goed omdat er goede mensen bij ons werken. Vakmannen en vakvrouwen die hun vak écht verstaan en een sterke drive hebben om voor opdrachtgevers resultaat te behalen. Voor ons is een goed bureau ook een bureau waar mensen werken met het hart op de goede plaats, die oog hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. Daarom steunen wij verschillende maatschappelijke projecten.

Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze communicatieprofessionals staan klaar om met jouw communicatie-uitdaging aan de slag te gaan.

Gezocht Senior Communicatie-adviseur
Ilke van der Mark CCO - Senior Communicatieadviseur
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Mariëlle Timmers COO - Senior Communicatieadviseur
Simon Renes CEO
Jur Grandiek Senior Communicatie­adviseur
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Kirsten Flik Senior Communicatie-adviseur
Tanya Hampsink Programmamaker / Project Manager
Margriet Verweij Commercieel Manager
Marijn Klouwen Head of Live Productions
Tamar Nijenhuis Project Manager
Marissa Hans Programmamaker / Online Marketeer
Monique de Boer Project medewerker (stagiaire)
Gineke Geerds Finance
Veerle Jansen Project medewerker
Mandy Prins Finance
Louise Fien Project Manager
Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer