Home > Over ons
Welkom bij

effectgroep*

Alles voor jouw merk
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Mand

Versie 'mandje van Tichelaar'

Mand?
Wat we doen vinden we echt heel leuk. Dus kunnen we daar héél lang en héél veel over vertellen. Maar gelukkig weten we alles over (online) spanningsbogen en aandachtscurven. Dus houden we het hier kort en bondig. Zoals het mandje van Tichelaar.

Eén creatieve vloer, heel veel oplossingen
We bedenken en maken alles voor je merk. En dat doen we in teams met écht goede vakmensen: onze effectmakers. Zij leveren compleet werk, van strategie tot designs en van copy tot campagne management. Zit je klaar? Dit zijn de teams!

  • Designstudio
  • Digital marketing
  • Live en online events
  • Brand, content & campagnes

Opdrachtgevers
Onze klanten zijn wereldse merken zoals HP, Netflix en Randstad. En landelijke spelers zoals Beter Horen, Kwantum en Leen Bakker. We werken ook voor de Rijksoverheid, zoals de Ministeries van Binnenlandse Zaken, Defensie en OCW. Non-profit opdrachtgevers zijn onder andere MantelzorgNL, Beweging 3.0 en Stichting NOB.

In diverse branches weten we dus goed hoe de hazen lopen. Maar we blijven ook nieuwsgierig. Neem je ons mee in jouw wereld? En bekijk ondertussen hier ons mooiste werk.

Nr 1 bureau van NL
We zijn trots dat klanten ons werk écht waarderen. Want we mogen onszelf een jaar lang het beste bureau van Nederland noemen. En dat zelfs in twee categorieën: Communicatieadvies én Eventmarketing. Een mooie erkenning dat onze klanten écht tevreden zijn en ons warm aanbevelen aan… jou?

Live in Life
Wil je ons écht leren kennen, kom dan langs in ons kantoor Life in Utrecht en ontdek waarom onze effectmakers veelgevraagde marketing- en communicatieprofessionals zijn. En ben je onze klant? Dan kan je op werkdagen altijd bij ons binnenlopen om te werken. Inderdaad, Tower A, 4e verdieping. Je bent welkom!

Geen one-off maar part-of
Effectmakers gaan voor intens tevreden opdrachtgevers die van oor tot oor glimlachen om de resultaten van het geleverde werk. We beloven écht resultaat. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie dat resultaat behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Daarom investeren we in langdurige relaties met merken die hier ook voor kiezen. Want als je kiest voor elkaar ontstaan écht de beste resultaten. Durf jij te kiezen?

Efficient
Ons bureau telt 35 effectmakers met een mooi palet aan expertises om alles voor jouw merk te kunnen bedenken en maken. Als klant krijg je altijd een vast team met een vast contactpersoon. Korte lijnen en langdurige samenwerkingen, daar gaan we voor.

Communicatie met echt resultaat
De diepgewortelde belofte van ons bureau: werk leveren waar je écht wat aan hebt. Voor ons een vanzelfsprekendheid, voor jou als opdrachtgever een geruststellende gedachte!

Waar we niet tegen kunnen?
Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. Deze obsessie zorgt ervoor dat we met veel klanten jarenlang succesvol samenwerken.

Sinds 1997
Met 25 jaar communicatie-ervaring hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol kennis en ervaring. Je kan ook zeggen: we staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbaar bureau noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon RenesCEO effectgroep*
Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze professionals staan klaar om met jouw digitale, live of crossmediale communicatie-uitdaging aan de slag te gaan. Daarover gesproken: we zoeken een aantal nieuwe effectmakers!

Mariska van Eijden Motion Graphic Designer
Itay Ziv Motion Graphic Designer
Joan van Ee Copywriter
Danielle Pieket Weeserik Senior Marketing- en Communicatieadviseur
Cato de Bont Project Manager
Marije Reniers Account Director
Séla Diender Project Manager
Jeroen Renes Digital Marketing Director
Sandra Teune Senior Project Manager
Peter van Leeuwen Senior Communicatie-adviseur
Simon Renes CEO (founder)
Kirsten Flik Head of Creative
Sandra Pieterse HR manager
Mariëlle Timmers COO
Ilke van der Mark Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Ingrid van Vliet Developer
Edwin Kool Creatief Strateeg & Copywriter
Erik Ranke Digital Designer
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink Communicatieadviseur
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Marissa Hans Creative
Gineke Geerds Finance Manager
Tess van der Zwart Project Support
Amy van de Weem Creative Producer
Veerle Jansen Junior Project Manager
Mandy Prins Finance