effectgroep*

35 creatieve effectmakers, 1 belofte

We zijn een creatieve agency voor marketing, communicatie en events. Onze effectmakers zetten hun tanden in strategische uitdagingen, komen met creatieve oplossingen en leveren écht altijd resultaat. Echt écht.

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Mand

Versie 'mandje van Tichelaar'

Mand?

Wat we doen bij effectgroep* vinden we echt heel leuk. Dus kunnen we daar héél lang en héél veel over vertellen. Maar gelukkig weten we alles over (online) spanningsbogen en aandachtscurven. Dus houden we het hier kort en bondig. Zoals het mandje van Tichelaar.

Eén creatieve vloer, heel veel oplossingen

We bedenken en maken alles voor je merk. En dat doen we in teams met écht goede vakmensen. Zij leveren compleet werk, van strategie tot designs en van copy tot campagne management. Zit je klaar? Bekijk ons team!

Opdrachtgevers

Onze klanten zijn wereldse merken zoals HP, Netflix en Randstad. En landelijke spelers zoals Beter Horen, Kwantum en Leen Bakker. We werken ook voor de Rijksoverheid, zoals de Ministeries van Binnenlandse Zaken, Defensie en OCW. Non-profit opdrachtgevers zijn onder andere MantelzorgNL, Beweging 3.0 en Stichting NOB.

In diverse branches weten we dus goed hoe de hazen lopen. Maar we blijven ook nieuwsgierig. Neem je ons mee in jouw wereld? En bekijk ondertussen hier ons mooiste werk.

Nr 1 bureau van NL

We zijn trots dat klanten ons werk écht waarderen. Want we mogen onszelf weer een jaar lang het beste bureau van Nederland noemen. En dat zelfs in twee categorieën: Communicatieadvies én Eventmarketing. Een mooie erkenning dat onze klanten écht tevreden zijn en ons warm aanbevelen aan… jou?

Live in Life

Wil je ons écht leren kennen, kom dan langs in ons kantoor Life in Utrecht en ontdek waarom onze effectmakers veelgevraagde marketing- en communicatieprofessionals zijn. En ben je onze klant? Dan kan je op werkdagen altijd bij ons binnenlopen om te werken. Inderdaad, Tower A, 4e verdieping. Je bent welkom!

Geen one-off maar part-of

Effectmakers gaan voor intens tevreden opdrachtgevers die van oor tot oor glimlachen om de resultaten van het geleverde werk. We beloven écht resultaat. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie dat resultaat behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Daarom investeren we in langdurige relaties met merken die hier ook voor kiezen. Want als je kiest voor elkaar ontstaan écht de beste resultaten. Durf jij te kiezen?

Efficient

Ons bureau telt 35 effectmakers met een mooi palet aan expertises om alles voor jouw merk te kunnen bedenken en maken. Als klant krijg je altijd een vast team met een vast contactpersoon. Korte lijnen en langdurige samenwerkingen, daar gaan we voor.

Communicatie met echt resultaat

De diepgewortelde belofte van ons bureau: werk leveren waar je écht wat aan hebt. Voor ons een vanzelfsprekendheid, voor jou als opdrachtgever een geruststellende gedachte!

Waar we niet tegen kunnen?

Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. Deze obsessie zorgt ervoor dat we met veel klanten jarenlang succesvol samenwerken.

Sinds 1997

Met meer dan 25 jaar communicatie-ervaring hebben we duizenden marketingvlieguren gemaakt en zit onze rugzak bomvol kennis en ervaring. Je kan ook zeggen: we staan in de kracht van ons leven! Hoe dan ook, we zijn geen one-day-fly en mogen onszelf gerust een betrouwbaar bureau noemen.

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht :-)

- Simon RenesCEO effectgroep*
Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze professionals staan klaar om met jouw digitale, live of crossmediale communicatie-uitdaging aan de slag te gaan. Daarover gesproken: we zoeken een aantal nieuwe effectmakers!

Man
Wilco Drost
Solution Architect
Elisabeth van Dijk
Maartje Smit
Digital Project Manager
Kristel Kuijpers
Account Director
Maureen van Houten
Programmamanager
mariska motion graphic designer effectgroep
Mariska van Eijden
Motion Graphic Designer
Elisabeth van Dijk
HR Officer
Rebecca Makken
Project Manager (branding, content & campagnes)
Cato de Bont
Project Manager
Afra Hendriks
Creative
Sela - project manager - effectgroep
Séla Diender
Project Manager
Joan van Ee
Copywriter
Monique Koot
Account Director
Corianne Visser
Grafisch Vormgever
Sandra Teune - project manager - effectgroep
Sandra Teune
Senior Project Manager
Peter - senior communicatieadviseur - effectgroep
Peter van Leeuwen
Senior Communicatieadviseur
Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)
Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Sandra Pieterse
Sandra Pieterse
HR Manager
Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
COO
Ilke - head of account - effectgroep
Ilke van der Mark
Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel
Senior Communicatie­adviseur
Ingrid - developer - effectgroep
Ingrid van Vliet
Developer
Erik - digital designer - effectgroep
Erik Ranke
Digital Designer
Anouk - grafisch vormgever - effectgroep
Anouk Dijkstra
Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink
Communicatieadviseur
Ronald - grafisch vormgever - effectgroep
Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever
Marijn - senior project manager - effectgroep
Marijn Klouwen
Senior Project Manager
Tamar - project manager - effectgroep
Tamar Nijenhuis
Project Manager
Gineke Geerds
Finance Manager
Veerle - effectgroep - project manager
Veerle Jansen
Project Manager
Mandy Prins
Finance
Effectmaker medewerker
Gezocht
Trafic Manager