Home > Ons werk > Events > Baker Tilly | Ondernemers­college
Baker Tilly

Ondernemerscollege

Live, Online én Hybride

Met het Ondernemerscollege ontwikkelden wij een contentmarketingconcept voor Baker Tilly (accountants en belastingadviseurs). De meest inspirerende ondernemers en sprekers van Nederland geven online colleges terwijl een selecte groep relaties in de zaal aanwezig is. Met komst van Corona hebben we het concept zo aangepast dat de genodigden via schermen in de zaal tóch ‘live’ aanwezig waren bij de opnames. De afgelopen vijf jaar hebben we 100 video’s geproduceerd die gezamenlijk 1.400.000 kijkers hebben opgeleverd. Het doel om naamsbekendheid en zichtbaarheid bij ondernemend Nederland te vergroten is ruimschoots bereikt!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
relatiemarketing

Een avond vol inspiratie

De colleges worden verspreid over het jaar opgenomen. Bij de opnames worden relaties van Baker Tilly uitgenodigd. Ze zijn onderdeel van de opnames en ervaren voor en achter de schermen hoe videoproducties tot stand komen. Aan inspiratie geen gebrek, met vier tot vijf colleges per opnamedag!

groot bereik

Een begrip bij ondernemend NL

Inmiddels produceren we het ondernemerscollege vijf jaar en zijn we 100 video’s verder. Deze worden online gepubliceerd op de website van Baker Tilly en middels gerichte campagnes onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. De statistieken laten goede resultaten zien en bij veel ondernemers en managers is het ondernemerscollege inmiddels een begrip.

Branche

Samenwerking met opdrachtgever

Co-creatie

Baker Tilly en onze effectmakers bewijzen nu al vijf jaar dat een intensieve samenwerking tussen bureau en opdrachtgever echt leidt tot een betere resultaat. Van eerste brainstorm tot en met de meest recente video: we doen dit samen (en hopelijk nog heel wat jaren!).

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van creatie tot design en van projectmanagement tot regie.

Simon Renes Creatief concept
Kirsten Flik Communicatieadviseur
Mariëlle Timmers Projectmanager

Ben je klaar voor jouw online event?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op