Baker Tilly

Ondernemerscollege

Live, Online én Hybride

Met het Ondernemerscollege ontwikkelden wij een contentmarketingconcept voor Baker Tilly (accountants en belastingadviseurs). De meest inspirerende ondernemers en sprekers van Nederland geven live en online colleges. Inmiddels draait deze productie vijf jaar en hebben we meer dan 100 video’s geproduceerd tijdens 20 opnamedagen. Het resultaat tot nu toe? Maar liefst 1.4000.000 kijkers en een stijgende naamsbekendheid en zichtbaarheid van Baker Tilly bij ondernemend Nederland!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Relatiemarketing

Een avond vol inspiratie

De colleges worden verspreid over het jaar opgenomen. Bij de opnames worden relaties van Baker Tilly uitgenodigd. Ze zijn onderdeel van het progtamma en ervaren achter de schermen hoe videoproducties tot stand komen. Aan inspiratie geen gebrek, met vier colleges per opnamedag. Van Jos Burgers (geef nooit korting) tot Erben Wennemars (hoe word je een echte kampioen).

Groot bereik

Bekend bij ondernemend NL

We produceren het ondernemerscollege nu vijf jaar en zijn 100 video’s verder. De video’s worden online gepubliceerd en met gerichte campagnes op social media en display advertising onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. De statistieken laten goede resultaten zien en bij veel ondernemers en managers is het ondernemerscollege een online plek voor inspiratie en ontwikkeling.

Branche

Samenwerking met opdrachtgever

Co-creatie

Baker Tilly en onze effectmakers bewijzen nu al vijf jaar dat een intensieve samenwerking tussen bureau en opdrachtgever echt leidt tot betere resultaten. Want zeg nou zelf, bijna anderhalf miljoen views in B2B communicatie… (and still counting)!

effectmakers

Team

Deze effectmakers zorgden voor de strategie, ontwikkeling en productie van het concept.

Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)
Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
COO
Marielle - COO - effectgroep

Sparren over een effectieve contentstrategie?

Marielle is benieuwd naar jouw uitdagingen. Mail haar voor een kennismaking of bel 030 410 0790.

Mail Marielle!