Home > Ons werk > Live / Online / Hybride Events > Baker Tilly | Building our Behaviour Together
Baker Tilly

Building our Behaviour Together

Cultuur & Gedragbijeenkomst

Baker Tilly is één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland, die haar klanten helpt nu en in de toekomst succesvol te zijn. Baker Tilly vroeg ons als creatief en productiepartner bij hun medewerkersevent voor 2020.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Een inhoudelijk en verbindend medewerkersevent

De ambities voor het event waren hoog. Baker Tilly vroeg om een totaalconcept, inclusief locatie, programma en eten en drinken. De vraag: bedenk een creatieve en strategische invulling voor ons medewerkersevent, zodat medewerkers volledig op de hoogte zijn en zich betrokken voelen bij de aanstaande koers. We willen de nieuwe koers ook direct in de praktijk brengen.

Doelen: Informeren, ontdekken en verkennen

  • Informeren: iedereen op hetzelfde informatieniveau krijgen over de laatste en aanstaande ontwikkelingen.
  • Ontdekken: de mensen op interactieve en integere wijze laten kennismaken met het gewenste gedrag.
  • Verkennen: de mensen op speelse en energieke wijze het gewenste gedrag laten beleven en ervaren.

 

Building Our Behaviour, Together

Drie verschillende, ambitieuze doelen, en een beperkte tijd. De logische oplossing is dan een congres, met een plenaire opening, breakoutsessies en een plenaire afsluiting. Maar daar zijn we helemaal vanaf gestapt. 

Het gaat bij Baker Tilly juist om het geheel, dus we kiezen voor samenzijn. In de grote zaal van Hart van Holland zitten 600 mensen van Baker Tilly. Het bestuur beantwoordt de meestgestelde vragen over de nieuwe koers. Daarna houden vijf medewerkers een monoloog over hun ervaring met een van de vijf gedragingen. De improvisatiecabaretiers van MiER gaan hier verder op in. 

Grootste chainreaction van Nederland

En dan is het tijd om de titel Building our Behavior Together echt in de praktijk te brengen. De mensen van Baker Tilly werken in teams, maar ook als geheel, aan de grootste Chainreaction van Nederland. Dat is samen bouwen! 

Na deze climax sluiten we de dag af met heerlijk eten en drinken. Er wordt volop nagepraat, én de bezoekers kunnen hun commitment tonen met een ‘Hand Er’Op’ – een leeg canvas waarop iedereen een handafdruk kan achterlaten.

resultaat

De nieuwe koers in de praktijk

Door als echte partners te werken, konden we voor Baker Tilly het perfecte event ontwikkelen. Het programma was volledig afgestemd op de doelen. Zo konden we de mensen informeren, laten ontdekken en verkennen en ze ook nog met elkaar verbinden. Wij zijn blij met zo’n partner, en Baker Tilly is ook zeer tevreden met de resultaten. 

effectmakers

Projectteam

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van creatie tot copy en van eventmanagement tot regie.

Tanya Hampsink Programmamaker / Project Manager
Simon Renes Creatief concept
Marijn Klouwen Head of Live Productions
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink Programmamaker Events effectgroep

Wil jij ook bouwen aan Cultuur & Gedrag?

Tanya is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Tanya via tanya@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op