Home > Evenementenbureau Utrecht
effectgroep*

Evenementenbureau Utrecht

Ontdek onze Liefde voor Live©

Welkom bij effectgroep*, het full service evenementenbureau uit Utrecht. Wij bedenken en organiseren bedrijfsevenementen. Onder andere congressen, roadshows en bijeenkomsten voor medewerkers. En we beloven je echt resultaat, echt écht. Live, online en hybride. Vanuit Utrecht werkt ons evenementenbureau landelijk voor bekende merken, toffe bedrijven en non-profit.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Full service

Evenementenbureau

Alles onder één dak

Wij bedenken en organiseren jouw bedrijfsfeest, beurs, congres of kick-off. En we hebben iedereen in huis om er een groot succes van te maken. We beloven je één aanspreekpunt gedurende het hele project. Daarom schakel je snel en makkelijk en houden we de lijnen kort. Ook de communicatie met genodigden en online registratie van deelnemers verzorgen we voor je. Dus zoek jij een creatief full service evenementenbureau? Maak dan eens kennis met Ilke!

Live en online

Live is leuker en online is efficiënter. En dat is natuurlijk erg kort door de bocht. Maar waar het wel op neer komt is dat live en online events hun eigen kracht en voordelen hebben. Wij hebben veel ervaring met de organisatie van live events voor merken zoals HP. Daarnaast hebben we ervaring met het produceren van online events voor bijvoorbeeld stichting NOB. Kortom, ervaring genoeg!

 

Sinds 1997

Niet van gisteren

Mooi portfolio

Ons evenementenbureau is opgericht in september 1997. En inmiddels hebben we een mooie en vaste klantenkring opgebouwd van bedrijven, merken en non-profit organisaties. Zoals Beter Horen, HP, Ballast Nedam, MantelzorgNL, Partners voor Jeugd en het Ministerie van OCW. Van corporate festival tot inhoudelijk congres. Die variatie en afwisseling, we houden d’r van!

Evenement = communicatie

We zijn een communicatiebureau met een gespecialiseerd team van eventprofessionals. Zij zorgen dat jouw investering in het evenement resultaat oplevert. En dat jouw evenement je merk versterkt en bijdraagt aan je communicatiedoelstellingen. Dus met duizend collega’s aan de lampen hangen of met honderd vakgenoten debatteren? Wij maken van jouw evenement een waardevol communicatiemoment.

Branches

Corporate, overheid en merken

De afgelopen jaren hebben we veel branches mogen ontdekken. Omdat we écht resultaat beloven, willen we de wereld van onze klanten goed begrijpen en doorgronden. Weten hoe de hazen lopen. En die kennis en ervaring gebruiken om waardevolle campagnes en concepten te ontwikkelen. Dus ben jij op zoek naar een evenementenbureau die jou en jouw doelgroep begrijpt of graag wil ontdekken?

Vertrouwen

IDEA Lidmaatschap

IDEA vertegenwoordigt de 50 beste evenementenbureaus van Nederland. En wij zijn al 20 jaar lid van deze branchevereniging voor professionele evenementenbureaus. Daarom bieden wij opdrachtgevers extra zekerheden aan. Bijvoorbeeld een Evenementenverzekering. Dus kiezen voor effectgroep* is kiezen voor kwaliteit en zekerheid.

Ilke - head of account - effectgroep

Evenementenbureau in Utrecht nodig?

Ilke is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 06-24991855.

Neem contact op