Home > Services > Online marketing
Service

Online marketing

Wij zorgen voor online succes door betere vindbaarheid van je website (SEO), optimale conversie, onweerstaanbare content, Google Ads (SEA), Display Advertising en social media marketing. Hoe we dat doen? Met intelligente marketing analyse-software, de hersens van onze effectmakers, veel creativiteit en jarenlange ervaring in het online marketing-landschap.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
SEO
Het mooiste verkeer is gratis verkeer

SEO: de gouden driehoek

Wij verbeteren jouw vindbaarheid aan de hand van de gouden SEO-driehoek: techniek, content en performance. Onze effectmakers checken, testen en optimaliseren je website op meer dan 60 punten.

Met onze optimalisaties is het voor Google een feestje om door jouw website te ‘crawlen’ en de content te indexeren. Ook nemen we de structuur van content kritisch onder de loep: documentstructuur, landingspagina’s, (back-)links tot het gebruik van tags.

Wil je een vrijblijvende SEO audit van jouw website? Mail Ingrid!

SEO
SEO keyword analyse
Blijf de concurrentie voor

Concurrentie en keyword analyses

Wij hebben de mensen en tools in huis om dagelijks analyses te maken van SEO-scores van jou én je concurrenten. We vergelijken onder andere Google Authority, zoekwoorden, landingspagina’s en backlinks.

Je krijgt van ons een Plan van Aanpak om op belangrijke keywords hoog te scoren en de concurrentie voor te blijven. Door verbeteringen in techniek en content zorgen we dat je telkens beter gevonden wordt in Google.

Wil je weten waar je staat? Vraag bij Ingrid een vrijblijvende keyword-analyse aan.

De eerste stap naar meer online succes

Weten hoe jouw site ervoor staat?

Vraag direct een audit aan!
Copy die scoort

SEO teksten

Een beeld zegt misschien meer dan duizend woorden, maar één woord kan tienduizenden relevante bezoekers opleveren. Op basis van zoekwoordanalyses schrijven wij SEO teksten waar je echt wat aan hebt. Onze effectmakers leveren long copy, short copy en micro copy (lees onze blog) die jouw SEO-scores flink verhogen, lekker weglezen en je conversie verhogen.

Sturen op lange termijn relatie

Contentcreatie

Iedereen heeft het er over, contentcreatie. En terecht! Een slimme contentstrategie mét sterke content werkt echt en helpt je aan nieuwe klanten en meer engagement van bestaande relaties. Wij zijn vooral fan van redactioneel geschreven artikelen, blogs en video-content. Deze content gaat voorbij de waan van de dag en zorgt tot in lengte van jaren voor bakken vol (organisch) bezoek naar jouw website of eCommerce omgeving.

OAASE+
Haal het maximale uit een websitebezoek

Conversie-optimalisatie

Van bezoekers naar bezoekers die converteren. Die uitdaging gaan we graag met je aan. Eerst kijken we naar laaghangend fruit, zodat we snel resultaat boeken en de conversie verhogen. Denk aan het verbeteren of ontwikkelen van formulieren, navigatiestructuur en CTA’s. De langetermijnvisie ontwikkelen we met het See-Think-Do-Care model van Google, waarbij we de aangeboden content afstemmen op de intenties van de bezoekers. Erik is één van onze conversiespecialisten en adviseert en begeleidt klanten richting bestaande en nieuwe online omgevingen die maximaal converteren. Mail hem gerust voor een kennismaking!

 

seo analytics
Vergroot je online succes

SEA: Google Ads met resultaat

Tenzij je Apple bent, is SEA (Search Engine Advertising) voor organisaties en merken een onmisbare online marketing activiteit. Eén probleempje, je bent waarschijnlijk niet de enige die er zo over denkt. Voor succesvolle SEA heb je betrokken experts nodig. Vakmannen en -vrouwen die zoeken naar de optimale prestatie van advertenties (Google Ads) tegen de laagst mogelijke kosten. En inderdaad, juist dié vakmensen vind je bij effectgroep*.

seo analytics
social media marketing
Meer likes, shares en reacties

Social Media Campagnes

Nederland telt meer dan 1.000.000 Tik Tokkers. Ruim 800.000 professionals gebruiken LinkedIn elke dag. En Instagram wordt door meer dan 5.500.000 mensen gebruikt, om over Facebook nog maar te zwijgen. Deze platforms weten veel over hun gebruikers. En daarmee kunnen we voor jou gericht campagnes draaien, middenin in de doelgroep.

Om het je makkelijk te maken, leveren we een turn-key oplossing. In onze Studio ontwikkelen we de content en het Online Marketing-team zorgt voor het campagne-management en de rapportages.

Programmatic Buying

Display Advertising

Display Advertising heeft een enorme vlucht genomen, onder andere dankzij Programmatic Buying-software. Als onafhankelijke agency serveren wij jouw Ads op websites die door jouw doelgroep bezocht worden, tegen de best mogelijke tarieven. Hierbij werken we onder andere met de DSP van Adform en het Google Marketing Platform.

Wil je sparren over online marketing?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op