service

Online marketing

Relevant en meetbaar

We helpen organisaties om online echt resultaat te bereiken. We zorgen voor betere vindbaarheid van je website, relevante conversie, onweerstaanbare content en effectieve social media campagnes. Onze effectmakers weten exact wat ze doen en kunnen het je nog begrijpelijk uitleggen ook.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Online succes bereik je samen

Full stack online marketing

Van een volledige online marketing strategie tot campagnemanagement, samen met effectgroep* behaal je online je doelstellingen. Onze specialisten hebben up-to-date kennis en de meest geavanceerde tools om je online presence en online marketing te verbeteren. We geven je duidelijke analyses, helder advies, regelen alles voor je en sturen bij waar nodig. Op je persoonlijke dashboard zie je ondertussen realtime hoe we je doelstellingen behalen. Dat is online marketing volledig ontzorgd.

Van plan naar resultaat

Online marketing strategie

We bespreken je wensen, doelen, doelgroepen en ambities op basis van KPI’s, ROI’s, korte en langetermijndoelstellingen. Vervolgens bepalen we aan de hand van het See-Think-Do-Care-model van Google, de 7 principes van Cialdini en de Road2Result samen de beste aanpak voor je online succes. Passend bij je budget en met duidelijke verwachtingen vooraf. Want welke vorm en aanpak we ook kiezen, het resultaat staat bij effectgroep* altijd voorop.

Conversie-optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Gevonden worden in Google

We verbeteren je online vindbaarheid aan de hand van de gouden SEO-driehoek: techniek, content en performance. Onze effectmakers analyseren, checken, testen en optimaliseren je website op meer dan 60 punten. We kijken niet alleen naar techniek maar ook naar content en de beste keywords. Zo zorgen we ervoor dat je de beste resultaten in Google haalt.

Wil je dus weten hoe je website beter kan scoren in Google? Vraag dan vrijblijvend een gratis SEO-analyse inclusief adviesgesprek aan ter waarde van € 695,00!

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. SEO-analyse van je website (techniek, content en performance)
 2. Concurrentie- en keywordanalyse
 3. Technische en contentverbeteringen aan je website
 4. Optimale organische vindbaarheid in Google op relevante zoekwoorden

Uitgebreide informatie over SEO vind je hier

SEO: de gouden driehoek
Adverteren op Google

Google Ads (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is voor merken en organisaties een onmisbare online marketingactiviteit. De experts van effectgroep strijden voor je om de beste positie en de meeste kliks bij voor jou relevante zoekopdrachten te scoren. Je Google Ads verschijnen bij de juiste personen, op de beste manier en tegen de laagst mogelijke kosten.

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. Analyse, strategie, advies
 2. Campagnestrategie voor Google Ads
 3. Contentcreatie
 4. Campagne setup en campagnebeheer in Google Ads
seo analytics
Gerichte campagnes op social media

Social media marketing

Zit je doelgroep nu op Facebook, Instagram of LinkedIn? Of misschien wel op Tik Tok? We helpen je de beste keuzes te maken. Met gerichte campagnes bereiken we exact je doelgroep. Om het je makkelijk te maken, leveren we een turn-key oplossing. We ontwikkelen de content op de social mediakanalen en zorgen ook voor het campagnemanagement en de rapportages.

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. Analyse, strategie en advies
 2. Implementatie van content op social media kanalen i.c.m. contentmarketing op project- of abonnementsbasis
 3. Beheer en analyse van geplaatste content en monitoring van content voor het behalen van doelstellingen
Social Media marketing
Gericht online adverteren

Display advertising

Je online uiting op het juiste moment onder de ogen brengen van je doelgroep. Met Display advertising verschijnt jouw advertentie tegen de best mogelijke tarieven op de sites waar je doelgroepen zitten. En daar zitten ze niet lang meer, want met onweerstaanbare content in beeld of video verleiden we de voor jou relevante bezoekers naar je website.

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. Strategie en advies
 2. Contentcreatie
 3. Campagne setup en campagnemanagement (programmatic buying)
Werken-bij-website
De beste content voor je site

Contentmarketing

Goede content op je site of socials kost veel inspanning. En bereik je er wel mee wat je wilt? Onze effectmakers helpen je om daarin gerichte keuzes te maken. Als full stack agency met eigen creatieven en online marketeers creëren we copy, beeld, video of animatie die past bij je doelstellingen. We adviseren je over de implementatie of doen het samen, met contentkalenders en de beste tooling. Content is king, maar onze klant is ook koning.

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. Strategie en advies
 2. Contentcreatie in elke vorm
 3. Contentmanagement advies en / of uitvoering
Contentmarketing
Haal het maximale uit een websitebezoek

Conversie-optimalisatie

Van bezoekers naar bezoekers die converteren. Die uitdaging gaan we graag met je aan. Onze effectmakers adviseren en begeleiden je naar bestaande en nieuwe online omgevingen met een maximale opbrengst. Eerst kijken we naar laaghangend fruit, eenvoudig te wijzigen items of content die snel conversie verhogen. Denk aan het verbeteren of ontwikkelen van formulieren, de navigatiestructuur en call-to-actions (CTA’s). Met het See-Think-Do-Care-model van Google ontwikkelen we vervolgens een langetermijnstrategie waarin we de aangeboden content afstemmen op je bezoekers en hun intenties.

We helpen je (op projectbasis of doorlopend) met:

 1. Strategie en advies
 2. Technische en contentverbeteringen
 3. Contentmanagement advies en / of uitvoering
conversie optimalisatie effectgroep
Marielle - COO - effectgroep

Wil je sparren over online marketing?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op