Home > Services > Online events
service

Online events

Het scherm als podium

Jouw congres of bedrijfsevenement online? Wij zijn producent van online talkshows, TV-programma’s, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om jouw bijeenkomst online te organiseren, van creatief concept tot opnamestudio en van script tot digitale content. Lees onderstaand verder, bekijk de recente online events van HP, Ad Alliance of Alfa of download onze whitepaper.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

van a tot z

Koploper in online events

Online events, hét alternatief voor live events. Wij zijn jouw creatieve partner voor online events en begeleiden je het gehele proces, van concept tot productie. We weten als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Niet voor niets noemt het bekende platform Event Inspiration NL ons koploper in online events.

 

online event ad alliance
Programma

Op maat

Een online talkshow, feel good show of interactief congres voor medewerkers of externe doelgroep? Ook voor jouw specifieke situatie bedenken onze effectmakers een sterk programma waarmee jouw (communicatie) doelen behaald worden.

Redactie

Script en content

Onze redactie maakt het script en de content van jouw online event. Jouw rol is belangrijk, als schakel tussen jouw organisatie en onze mensen. Samen geven we vorm en inhoud aan het programma, van videocontent en (virtueel) decor tot keynote speakers en interactie met kijkers.

 

 

Where the magic happens

Opnamestudio

Vanuit diverse opnamestudio’s produceren we online events. De keuze voor de studio is afhankelijk van het programmaformat en ambitieniveau. Voor kleine talkshows bieden we turn-key opnamestudio’s en voor grotere live-producties werken we in TV-studio’s of studio’s met een virtueel decor.

online event interactie
Kijken kijken... en meedoen

Livestream

Bijna alles wat live kan is online ook mogelijk: een plenaire opening, deelnemen aan subsessies, netwerken, vragen stellen aan sprekers en het bezoeken van een beursplein. Het lukt alleen nog niet om de catering ‘over IP’ te berzorgen (maar natuurlijk wel op het thuisadres van de online deelnemers)!

online event interactie
Cases

Recent online werk

Door de beperkende maatregelen rondom live events schakelen veel opdrachtgevers over naar online events. Bekijk recente werk:

Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Ben je klaar voor jouw online event?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op