Home > Services > Online/Hybride Events
service

Online/Hybride events

Het scherm als podium

Jouw congres of bedrijfsevenement online of hybride? Wij zijn al jaren producent van diverse online (TV-)programma’s, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om als creatieve en/of productiepartner jouw bijeenkomst online te organiseren, van script tot opnamestudio en van digitale uitnodiging tot livestream.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

van a tot z

Full stack partner

De wereld van online events biedt ongekende kansen om sprekers en bezoekers uit alle windstreken samen te brengen op één locatie. Je hebt een duidelijke aanleiding om het event te organiseren: informatieoverdracht, teambuilding, voorlichting, kennis delen. Je hebt heldere doelen gesteld: meer betrokkenheid, collectieve trots, gedragsverandering, opschaling. En je kiest voor een online event vanwege Covid-19, duurzaamheid, meer bereik of lagere kosten. Wij zijn jouw full stack partner en begeleiden en adviseren van a tot z.

 

Video opnamen The Green Way or No Way Talks van Rolande
Creatieve programmamakers

Format op maat

In welke vorm serveren we de boodschap naar jouw genodigden? Afhankelijk van jouw aanleiding, doelgroep en doelstellingen ontwikkelen onze programmamakers een eventformat dat hier het beste bij past. Technisch is bijna alles mogelijk, dus ook voor jouw specifieke situatie bieden we altijd een creatieve oplossing. Van virtueel congres tot talkshow en van online medewerkersbijeenkomst tot productlaunch.

Redactie

Script en content

Heb je weleens in de redactie van een programma gezeten? Vanaf nu dus wel. We stellen een redactie samen, niet groter dan nodig is, die verantwoordelijk is voor het script en de content van het online event. Jouw rol daarin is belangrijk, als schakel tussen jouw organisatie en onze mensen. Samen geven we vorm en inhoud aan het online event, van leader tot aftiteling en (virtueel) decor tot keynote speakers.

 

 

Where the magic happens

Opnamestudio

Vanuit een aantal opnamestudio’s, verspreid over Nederland, produceren we online events. De keuze voor de studio is afhankelijk van het programmaformat. Voor kleine talkshows bieden we turn-key opnamestudio’s in Utrecht en Amsterdam. Voor opnames met een virtueel decor kunnen we terecht in Hilversum en Rotterdam. Voor grotere live-producties kunnen we terecht in bijna alle grote steden.

Behind the scenes the green way or no way talks van Rolande
Kijken kijken... en meedoen

Livestream en interactie

Wij zijn een onafhankelijke agency en werken met een aantal systemen voor het online broadcasten van jouw bijeenkomst. De gewenste functionaliteiten en het programmaformat bepalen de best passende tool. Al het denkbare is mogelijk: live chats, inbellen, reageren op stellingen, schakelen tussen diverse ‘congreszalen’, feedback geven, meedoen aan een quiz en napraten met bezoekers. Tot op heden lukt het alleen niet om de catering ‘over IP’ te verzorgen!

Behind the scenes the green way or no way talks van Rolande
the next big thing

Conference over IP

Stel je voor… een internationaal congres met duizenden bezoekers, honderden sprekers en één locatie…. Het adres? Gewoon www.denaamvanjouwcongres.com. Met Conference over IP is vliegen niet nodig, zijn hotels overbodig en wordt tijd en geld ongekend efficiënt besteed. COIP is wat ons betreft de next big thing. De techniek is er, het momentum ook (Covid-19). We zijn er zo enthousiast over, dat we er zelfs een korte uitleganimatie van gemaakt hebben. Check it. En aarzel niet om ons te bellen voor een (online) brainstorm over jouw volgende online congres.

Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Ben je klaar voor jouw online event?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op