Home > Services > Online events
service

Online events

Het scherm als podium

Jouw congres of bedrijfsevenement online? Wij zijn al jaren producent van online (TV-)programma’s, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om jouw bijeenkomst online te organiseren, van creatief concept tot opnamestudio en van script tot digitale content. Lees onderstaand verder of bekijk het online event dat wij recent voor Ad Alliance (o.a. RTL en BrandDeli) organiseerden.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

van a tot z

Koploper in online events

Online events, hét veelgebruikte alternatief voor live events. Een wereld die zich razendsnel ontwikkeld heeft en waar bijna dagelijkse nieuwe ervaringen opgedaan worden. Wij zijn jouw partner voor online events en begeleiden je het gehele proces, van strategie tot productie. We weten als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Niet voor niets noemt het bekende platform Event Inspiration NL ons koploper in online events.

 

online event organiseren
Creatieve programmamakers

Format op maat

In welke vorm serveren we de boodschap naar jouw genodigden? Afhankelijk van jouw aanleiding, doelgroep en doelstellingen ontwikkelen onze programmamakers een eventformat dat hier het beste bij past. Technisch is bijna alles mogelijk, dus ook voor jouw specifieke situatie bieden we altijd een creatieve oplossing. Van virtueel congres, webinar en  online talkshow tot online medewerkersbijeenkomst en productlaunch.

Redactie

Script en content

Heb je weleens in de redactie van een programma gezeten? Vanaf nu dus wel. We stellen een redactie samen, niet groter dan nodig is, die verantwoordelijk is voor het script en de content van het online event. Jouw rol daarin is belangrijk, als schakel tussen jouw organisatie en onze mensen. Samen geven we vorm en inhoud aan het online event, van leader tot aftiteling en (virtueel) decor tot keynote speakers.

 

 

Where the magic happens

Opnamestudio

Vanuit een aantal opnamestudio’s, verspreid over Nederland, produceren we online events. De keuze voor de studio is afhankelijk van het programmaformat. Voor kleine talkshows bieden we turn-key opnamestudio’s in Utrecht en Amsterdam. Voor opnames met een virtueel decor kunnen we terecht in Hilversum en Rotterdam. Voor grotere live-producties kunnen we terecht in bijna alle grote steden.

online event interactie
Kijken kijken... en meedoen

Livestream en interactie

Wij zijn een onafhankelijke agency en werken met diverse platforms voor online events. Wij adviseren je over de oplossing die het beste past bij jouw event. Bijna alles wat live kan is online ook mogelijk: een plenair podiumprogramma, subsessies, anderen ontmoeten, reageren op sprekers en zelfs een virtueel beursplein. Tot op heden lukt het alleen niet om de catering ‘over IP’ te verzorgen!

online event interactie
Cases

Recent online werk

Door de beperkende maatregelen rondom live events schakelen veel opdrachtgevers over naar online events. Bekijk recente werk:

  • Op 12 november jl organiseerden wij de online presentatie van Ad Alliance, het nieuwe video sales netwerk van RTL, BrandDeli, Triade Media en Adfactor.
  • En op 5 november produceerden we het online symposium Toekomst openbaar bestuur voor het Ministerie van BZK.
  • En we startten de maand met het online retail event voor Dynamo Retail Group, dat plaatsvond op 2 november.
Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Ben je klaar voor jouw online event?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op