Home > Services > Live events
service

Activaties en Events

Eindelijk mag het weer: met z’n allen een mooi feest vieren, genieten van een gave show en struinen over een inspirerende beursvloer. Wij zijn jouw creatieve partner voor waardevolle ontmoetingen, van salesgedreven merkactivatie tot corporate event. (Her)ontdek onze Liefde voor Live©.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

MT1000 eventmarketing
#1

Mogen we dat zeggen?

Ja, dat mogen we best zeggen: super trots zijn we! We mogen ons een jaar lang het beste eventmarketing bureau van NL noemen. In het onderzoek van MT1000 behalen we de hoogste NPS-score. Een mooie bevestiging dat onze opdrachtgevers de creativiteit en kwaliteit van ons werk écht waarderen.

MT1000 eventmarketing
Waardevol

Corporate events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten na deze coronacrisis hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick-off staan? Zet ons eventteam aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. Netflix, Rabobank en HP gingen je voor.

Merkbeleving

Brand events

In het communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor events, stand-alone of als onderdeel van een campagne. Juist door corona weten we nu écht wat de unieke kracht en impact van live is. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jouw merk straks weer volop live zichtbaar is bij jouw klanten.

FOX - The Walking Dead - Fan Event
De straat op

Activaties

Zoek je echte verbinding met consumenten? Wil je 1-op-1 aandacht voor jouw verhaal? Activaties zijn meer dan ooit kleinschalige contactmomenten die dankzij social media juist de massa bereiken. Zet onze creatieven aan het werk. Gun jezelf aandacht en exposure waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

CRM Partners - Cupidofestival - Brand event
2.0

Congressen

De congreswereld is definitief veranderd. We hebben geleerd dat informatieoverdracht heel efficiënt met een online event kan. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken om wél alle tijd en moeite te nemen om met vakgenoten of branchegenoten samen te komen op een congres. Wij zijn het creatieve congresbureau voor congressen die impact maken en verbinden.

CRM Partners - Cupidofestival - Brand event
Het beste van twee werelden

Online en hybride events

Live is leuker en gelukkig mag het weer! Maar online events hebben ook hun unieke kracht. En soms zijn live en online een sterke hybride combinatie. We helpen je graag met het produceren van een online of hybride event. Lees meer over onze ervaring met online events of vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Van idee tot productie

Wat we voor je doen

We hebben alles in huis om van jouw event een groot succes te maken. We beloven je één aanspreekpunt, jouw baken tijdens het project. Achter de schermen is een heel team voor je aan het werk. Onze creatieven werken aan het idee, onze producers aan de productie en het communicatieteam aan de promotie, uitnodiging en registratie van deelnemers. Dat is nou het gemak van een full-service bureau.

Kirsten - head of creative - effectgroep

Wil je sparren over jouw volgende event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op Plan een afspraak