Home > Services > Live events
service

Activaties en Events

Wij bedenken en organiseren al 23 jaar waardevolle ontmoetingen voor merken, bedrijven en overheid. Van merkactivatie en bedrijfsevenement tot inhoudelijk congres. Live en online. Ontdek onze Liefde voor Live©.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Waardevolle communicatie

Corporate events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten tijdens deze coronacrisis hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick-off staan? Zet ons eventteam aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. Netflix, Rabobank en HP gingen je voor.

Bekijk ons portfolio
De ultieme beleving van jouw merk

Brand events

In het communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor events, stand-alone of als onderdeel van een campagne. Juist door de coronamaatregelen ervaren we weer wat de kracht van live is. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke kansen er zijn om juist nu aan de slag te gaan met events, live of online. Zullen we een keertje brainstormen, live of online?

FOX - The Walking Dead - Fan Event
De straat op

Activaties

Zoek je échte verbinding met consumenten? Wil je 1-op-1 aandacht voor jouw verhaal? Activaties zijn meer dan ooit kleinschalige contactmomenten die dankzij social media juist de massa bereiken. Zet onze creatieven aan het werk om voor jouw merk een sterke activatie te bedenken. Eentje waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

CRM Partners - Cupidofestival - Brand event
Kennisoverdracht en netwerken

Congressen

De congreswereld is in beweging, en terecht! Bezoekers worden kritischer en verwachten meer dan kennisoverdracht alleen. Opdrachtgevers zoeken nieuwe werkvormen, duurzame locaties, pure inspiratie en programma’s die raken. Wij zijn het betrouwbare congresbureau dat zorgt voor congressen die creatief en organisatorisch staan als een huis. Offline en natuurlijk ook online.

CRM Partners - Cupidofestival - Brand event
Het beste van twee werelden

Online en hybride events

Is een live event niet mogelijk of deze keer niet de beste oplossing? We helpen je graag met het produceren van een online of hybride event op locatie (bijvoorbeeld je kantoor) of vanuit een opnamestudio. Lees meer over onze ervaring met online events of vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Van idee tot productie

Wat we voor je doen

We hebben alles in huis om van jouw event een groot succes te maken. We beloven je één aanspreekpunt, jouw baken tijdens de offertefase, voorbereiding en uitvoering. Maar achter de schermen is ons hele team voor je aan de slag. Onze creatieven werken aan het idee, onze projectmanagers aan de productie en het communicatieteam aan de uitnodiging, registratie van deelnemers en communicatie voor, tijdens én na je event.

Kirsten Flik communicatieadviseur events effectgroep

Wil je sparren over jouw volgende event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op