Home > Services > Events
service

Live events

Ben je van plan om een event te organiseren? Goeie keuze! We zijn echt meesterlijk goed in het bedenken en organiseren van events waar je als bedrijf of merk echt iets aan hebt. Met 20+ jaar event ervaring en jaarlijks 100 live producties, durven wij te zeggen dat wij hét adres voor waardevolle corporate en brand events zijn. Ontdek onze Liefde voor Live©.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Waardevolle communicatie

Corporate events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick off staan? Zet ons event team aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. Netflix, Rabobank en HP gingen je voor.

De ultieme beleving van jouw merk

Brand events

In het huidige communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor events, stand-alone of als onderdeel van een campagne. Welke kansen liggen er voor jouw merk? Hoe krijgen we échte aandacht voor jouw verhaal? Ga in gesprek met Kirsten Flik (030 – 41 00 790) en ontdek waarom corporates en brands steeds meer inzetten op live events.

Jouw beste event ooit

Road 2 Result

We zeggen het maar zoals het is: shit in is shit out. En daar is echt geen letter van gelogen. Wil je écht een concept dat je van-ze-lang-zal-ze-leven niet vergeet? Kies dan voor de Road 2 Result: de weg die we samen met jou bewandelen om tot het allerbeste resultaat te komen. Bel of mail Kirsten Flik en vraag naar onze aanpak.

Van idee tot productie

Wat we voor je doen

We hebben alles in huis om van jouw event een groot succes te maken. We beloven je wel één aanspreekpunt, jouw baken tijdens de offertefase, voorbereiding en uitvoering. Achter de schermen werken onze creatieven aan het idee, onze projectmanagers aan de productie en het communicatieteam aan de uitnodiging, registratie van deelnemers en pre- en post eventcommunicatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je sparren over jouw volgende event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op