service

Activaties en Events

Wil je écht impact maken? Wij bedenken en produceren al 25 jaar live en online events. Van groots en meeslepend tot inhoudelijk en persoonlijk. Ontdek onze Liefde voor Live©.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Mogen we dat zeggen?

Ja, dat mogen we best zeggen: super trots zijn we! We mogen ons ook dit jaar het beste eventmarketing bureau van NL noemen. Uit het onderzoek van MT1000 blijkt dat we de hoogste NPS-score hebben behaald in de categorie Eventmarketing én in de categorie Communicatieadvies. Een hele mooie bevestiging dat opdrachtgevers de creativiteit en kwaliteit van ons werk écht waarderen.

Beste dienstverlener 2022 MT-1000

Corporate events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick-off staan? Zet ons eventteam aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit.

Netflix, RTL / Ad Alliance en HP gingen je voor.

WFM Congres

Brand events

In het communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor live events, stand-alone of als onderdeel van een campagne (graag het laatste!). Want zeg nou zelf, wat maakt meer impact en indruk dan een live experience? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe ‘live’ jouw merk dichterbij je doelgroep (jong of oud!) brengt.

Goedhart en Borgesius jubileum

Activaties

Zoek je echte verbinding met consumenten? Wil je 1-op-1 aandacht voor jouw verhaal? Je klanten écht raken? We activeren je merk of campagne met gerichte micro-events. Op straat, op een festivalterrein, op het water of in de lucht. Zet onze creatieven aan het werk. Gun jezelf aandacht en publiciteit waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

Oesterfest RTL Ad Alliance

Congressen

De congreswereld is aan het veranderen. Het mag leuker, het mag raken. Sterker nog, het moet meer impact maken. Wij ontwikkelen concepten en congresprogramma’s die een feestje voor de bezoeker zijn. De inhoud blijft overeind. Maar de vorm verandert, vanaf de save-the-date tot borrel na afloop.

Het Ministerie van BZK ging je voor.

Hugo de Jonge
Vakmanschap

Hoe we werken

De lat ligt hoog, écht hoog. Jouw event moét waardevol zijn. We zien ons werk als een ambacht. Ieder event is uniek en ontwikkelen we op maat. Van titel tot beeldmerk en van programma tot locatie. Elk onderdeel is zorgvuldig gekozen en draagt bij aan de totaalbeleving. We beloven je een event zoals je het nog niet kent.

Van idee tot productie

Wat we voor je doen

We hebben alles in huis om met jouw event impact te maken. Je krijgt één aanspreekpunt, jouw baken tijdens het gehele project. Achter de schermen is een team voor je aan het werk. Van creatieven tot producers en van designers tot programma managers. Dat is nou het gemak van een full-service agency. Bekijk hier alle effectmakers!

Ilke - head of account - effectgroep

Sparren over je volgende live event?

Neem dan contact op met Ilke via mail of bel 030 – 410 07 90.

Neem contact op Plan een afspraak