Digital Marketing

Bedenkers en makers van digitale communicatie

De magische combinatie van emotie én technologie. Want een persona is ook maar een mens!  Een prospect, klant of medewerker met wensen, vragen, dromen en onzekerheden. Al meer dan 25 jaar draait alles (écht alles!) bij ons om de bezoeker, de impact die we maken en de conversie die we realiseren. 

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Met effectgroep* werken betekent ontzorgd worden. Er wordt twee stappen vooruit gedacht.

Dorien Schottelndreier - WebeditorProvincie Utrecht
Expertises

Wat we voor je doen?

Digitale communicatie

Samen zorgen we ervoor dat je online optimaal communiceert en converteert. Leads, klanten, collega’s, burgers, lotgenoten, business partners; het vertrekpunt is altijd de mens. Vanuit hier zetten we technologie in als hulpmiddel om conversies te genereren. We zijn je full service partner gedurende de gehele digital journey.

Full service

Vanaf onze digitale en creatieve vloer in Utrecht werken we voor opdrachtgevers aan:

  • Digitale strategie
  • E-mail marketing (automation)
  • Web Design & Development
  • Contentcreatie
  • Social Media Management
  • Managed Services
Focus

Impact en conversie

Resultaat

Als je ons vraagt waarin wij het verschil maken, dan is het antwoord: impact en conversie. Wat we bedenken en maken moet écht resultaat opleveren. We zijn betrokken bij jouw merk, organisatie en uitdagingen en vertalen dit door naar effectieve digitale oplossingen. We kiezen voor jou als merk en als opdrachtgever, en zetten onze tanden in jouw wereld.

Magische Combinatie

Onze effectmakers blenden design en technologie. Wat je ziet zijn mooie en merkversterkende designs van websites, webapps, content en e-mails. Wat er achter hangt is een slimme strategie, uitgekiende wireframes, conversie-booster tools en code waar Google gek op is. En wat er gebeurt zijn stijgende bezoekersaantallen, betere bezoekersstatistieken en hogere conversies.

Eén creatieve vloer

We zijn digitaal+. En de plus zijn de effectmakers uit onze andere teams. Zoals copywriters, content marketeers en creatieve conceptontwikkelaars. We werken allemaal vanaf dezelfde creatieve vloer in Utrecht. En samen met die collega-effectmakers bieden wij je één loket voor al je (digitale) uitdagingen. Wat je ervan mag verwachten? Korte lijnen, snel schakelen en focus op resultaat!

Sportweek-Utrecht-instagram

Samenwerken met effectgroep* voelt écht alsof ik met eigen collega’s werk.

Bas Haandrikman - Online Marketing CoördinatorBMD Advies

Ons werk

De afgelopen jaren bouwden we écht goede corporate websites, community platforms en digitale communicatiemiddelen. Recent werk? Deze campagne website voor Spieren voor Spieren, deze corporate website voor een landelijke QHSE-adviesgroep, deze knowledgebase voor een uitgeverij of deze website voor een internationale alliantie van advocatenkantoren!

Wil je op de hoogte gehouden worden van recent werk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

eventinspration web ux-design
Marielle - COO - effectgroep

Een live gesprek over digitale kansen?

Stuur marielle@effectgroep.nl een mailtje of bel haar op 030 – 41 00 790. Dat wordt altijd een inspirerend gesprek!

Neem contact op