Home > Services > Digital
service

Digital

Digital experiences

De B2B-koper is steeds vaker een millennial en verwacht een digitale ervaring met aantrekkelijke designs, verfijnde interactie en rijke content. Precies datgene wat ze als consument ook voorgeschoteld krijgen. Ben jij marketeer? Grijp dan je kans om het digitale gat tussen B2C en B2B marketing dicht te lopen!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Context

What's going on?

Iedereen is altijd online. Informatie is overal vindbaar. Je bestelt wat, wanneer en waar je wilt. Je leest tutorials, kijkt video’s en screent reviews. Je zit in de driver seat en kijkt, kiest en koopt zoals jij dat wilt. Die vrijheid, die schat aan informatie en die digitale multimedia ervaring verwacht je ook in je werk. Precies dáár ligt een enorme kans voor jou als B2B marketeer.

Focus op B2B

Wat wij voor jou doen

Wij bedenken en maken digitale omgevingen, interactieve content en online campagnes voor B2B. Dat doen we met de visie dat jouw klant écht toe is aan ‘digital experiences’ zoals ‘ie ze ook als consument ervaart. We hebben alles in huis om jouw merk digitaal op voorsprong te zetten, van digitale strategie tot contentcreatie.

Sportweek-Utrecht-instagram

Interactive content

Van statisch en saai naar een interactieve, meetbare en persoonlijke digitale ervaring. Versterk je merk én je verhaal met digitale business content. Wij ontwikkelen digitale magazines, interactieve jaarverslagen en online culture books, van design tot content. Een mooi voorbeeld? Het digitale jaarbeeld van Youké!

eventinspration web ux-design

Web Development

Als communicatieprofessionals ontdekten we wat mensen raakt en interesseert. Welke beelden boeien en hoe je nudging teksten schrijft. We leerden hoe interactieve designs zorgen voor échte interactie en hoe je digitaal aandacht verdient en vasthoudt. Met deze kennis, ervaring en creativiteit maken we écht goede corporate websites, community platforms en digitale touchpoints. Recent werk? Check deze stoere website of dit vriendelijke community platform!

eventinspration web ux-design
Facebook campagne met bereik

Digital Marketing

Jouw doelgroep bereiken met de juiste content? Bouwen aan een community op social media? Efficiënte campagnes met LinkedIn, Facebook en Google Ads (SEA)? Meer organisch verkeer naar je website (SEO)? Onze effectmakers gaan graag jouw digitale marketing uitdagingen aan. Van digitale strategie tot het schrijven van blogs en van uitgekiende marketingfunnels tot content voor socials.

Een mooi project is de Mail Automation campagne voor Meridiaan. Of de Facebook-campagne voor Mantelzorg NL.

Zoek jij een creatief digitaal bureau?

Stuur Jeroen een mailtje of bel hem op 030 – 41 00 790. Dat wordt altijd een inspirerend gesprek!

Neem contact op Plan een afspraak