Home > Services > Brand development
service

Brand development

Een nieuw merk in de markt zetten of bouwen aan een bestaand merk? Daar mag je ons echt voor wakker maken. Van onweerstaanbare positionering tot unieke merknaam en visuele identiteit. Onze ervaren effectmakers staan klaar om jouw merk woest aantrekkelijk te maken, voor klanten én voor medewerkers.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
het hele plaatje

Alles onder één roze dak

Het hele fijne van effectgroep* is dat we alles onder één dak hebben. Ook voor jouw merk zijn wij een one-stop-shop. De afgelopen jaren hebben we internationale merken op de kaart gezet én lokale helden een gezicht gegeven. Hoe groot je ambitie ook is: we’re open!

Jouw unieke en authentieke verhaal

Corporate story

Mensen zijn verhalenvertellers – allemaal. Hoe fijn is het als ze jouw verhaal vertellen? Daarom vinden wij dat ieder merk zijn eigen verhaal verdient. Een corporate story, het verhaal dat klanten en medewerkers bewust en onbewust doorvertellen. We schrijven jouw authentieke en unieke corporate story en zorgen ervoor dat al die verhalenvertellers het juiste verhaal vertellen.

hoomctrl visitekaartje
Herkenbaar voor iedereen

(Visuele) identiteit

Onze grafisch vormgevers geven merken een eigen gezicht, met een karakteristiek logo, weloverwogen kleurgebruik en bijpassende fonts. De copywriters buigen zich over de tone of voice en bepalen de tekstidentiteit. De volledige identiteit leggen we vast in een online brandbook, waar je medewerkers (na inloggen natuurlijk) alles vinden wat ze nodig hebben om volgens jouw huisstijl te werken.

show your stuff!

Middelen

We ontwikkelen de middelen waarmee we jouw merk op de kaart gaan zetten. Van POS-materiaal tot advertenties en van online banners tot brochures. Wij brengen jouw merk tot leven, online en op printed media, van vormgeving tot productie.

sciosence homepage webdesign
Online presence

Website en webshop

We weten het allemaal: je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Die eerste indruk is steeds vaker online, op je website of via social media. Wij investeren veel in kennis van technologie, zodat we onze klanten de beste online performance kunnen bieden. We ontwikkelen websites, webshops en applicaties die merken zichtbaar, relevant en succesvol maken.

Meer over ons digitale team
sciosence homepage webdesign

Sparren over hoe we jouw merk verder kunnen helpen?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op