Merkenmakers

Relevante merken maken

Een nieuw merk in de markt zetten of bouwen aan een bestaand merk? Daar mag je ons écht voor wakker maken. Van onweerstaanbare positionering tot unieke merknaam en visuele identiteit. Onze creatieve effectmakers staan klaar om jouw merk woest aantrekkelijk te maken, voor klanten én medewerkers.

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Het hele plaatje

Alles onder één roze dak

Het sterke van effectgroep* is dat we alles onder één dak hebben. Ook voor jouw merk zijn wij een full service agency, van merkstrategie tot uitwerking van middelen. De afgelopen jaren hebben we nationale en internationale merken een sterke identiteit, compelling story en eigen gezicht gegeven. Hoe groot je merkambitie ook is: we’re open!

Jouw unieke en authentieke verhaal

Merkverhaal

Mensen zijn verhalenvertellers – allemaal. Wat is jouw (merk) verhaal dat jouw klanten of medewerkers vertellen? We noemen dat verhaal een corporate story of, in het geval van een merk, een brand story. Het verhaal dat klanten en medewerkers bewust en onbewust doorvertellen. We ontwikkelen jouw authentieke en unieke story en zorgen ervoor dat al die verhalenvertellers het juiste verhaal vertellen.

Onderscheidend en opvallend

Positionering

Welke probleem los je op? Op welke aspecten ben je onderscheidend ten opzichte van de concurrentie? Wat maakt jouw merk relevant voor consumenten? Welke positie wil je in de markt? Voor deze en vele andere strategische, tactische en operationele keuzes schetsen wij scenario’s en komen we samen tot antwoorden. We werken hierbij met onze eigen én beproefde modellen zoals het Brand Drivers model.

Herkenbaar voor iedereen

Merkidentiteit

Onze designers geven jouw merk een eigen gezicht met een karakteristieke visuele identiteit. De copywriters buigen zich over de tone of voice en bepalen de tekstidentiteit. Deze volledige identiteit leggen we vast in een online brandbook, waar medewerkers, klanten en leveranciers alles vinden wat ze nodig hebben om volgens jouw visuele en tekstidentiteit te werken.

Brandsteeringwheel - merkontwikkeling
Resources

Zichtbaar en tastbaar

We ontwikkelen de middelen waarmee we jouw merk op de kaart zetten. Van POS-materiaal tot advertenties en van online banners tot interactieve magazines. Wij maken jouw merk zichtbaar en tastbaar voor consumenten, klanten en medewerkers. Wil je langdurig aandacht en exposure voor jouw merk? Zet dan ons campagneteam aan het werk.

Sparren over jouw merk?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl.

Contact