Home > Services
effectgroep*

Makers van communicatie-oplossingen waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

One-stop communicatiepartner

Van strategie, advies en creatie tot aan de productie van online, live en offline communicatiemiddelen. Onze effectmakers bedenken én maken  communicatieoplossingen waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Online events

Het scherm als podium

Wij zijn producent van diverse online (TV) programma's, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om jouw bijeenkomst online te produceren.

Merken*makers

Relevante merken maken

Wij zetten jouw merk op de kaart, met een heldere strategie, sterke positionering en woest aantrekkelijke identiteit. Inclusief employer branding!

Campagne*makers

Aandacht en actie

Een product introduceren, naamsbekendheid vergroten of nieuwe medewerkers aantrekken? Van idee tot media-inkoop, van strategie tot productie van middelen.

Content*makers

Waardvolle content

In onze Studio maken we creatieve en inhoudelijke content zoals blogs, infographics, whitepapers, animaties en video's die het delen écht waard zijn.

Digital

Interactieve oplossingen

Wij ontwikkelen websites, werken-bij-sites, applicaties en platforms die de verkoop verhogen, kosten verlagen en efficiency vergroten.

Activaties & Events

Ontmoetingen die raken

We bedenken en produceren activaties en events waar je als bedrijf, merk of overheid écht iets aan hebt. Ontdek onze Liefde voor Live©.

Online marketing

Relevant en meetbaar

Online succes door betere vindbaarheid (SEO en SEA), optimale conversie, onweerstaanbare content, doelgerichte campagnes en social media marketing.

Vormgeving

De vorm bepaalt

Onze grafisch vormgevers maken infographics, magazines, advertenties en alles waar je offline of online beeld bij nodig hebt. Leer ze kennen en ontdek waarom wij niet zonder ze willen.

Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Communicatie uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op