Home > Services
effectgroep*

Jouw full stack agency

Acht services onder één dak

We zijn jouw full stack communication agency voor online, live en print media oplossingen. Bekijk onderstaand onze services en ontdek de veelzijdigheid van ons bureau.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Online Events

Webinars Online congressen Talkshows

Jouw congres of bedrijfsevenement online? Wij zijn producent van diverse online (TV) programma's, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om jouw bijeenkomst online te produceren.

Brand development

Strategie Positionering Visuele identiteit

Wij zetten jouw merk op de kaart, met een heldere strategie, pakkende positionering en woest aantrekkelijke identiteit. Onze effectmaker Marlous kan niet wachten op jouw vraag!

Campagnes

Promotiecampagnes Awarenesscampagnes

Een product introduceren, naamsbekendheid vergroten of nieuwe naam lanceren? Van idee tot media-inkoop, van strategie tot productie van middelen. Leg Mariëlle jouw vraagstuk voor.

Copy & content

Webteksten Infographics Campagnes Video

Campagnes, websites, infographics en video: wij zorgen voor de inhoud. Scherp, verzorgd en in jouw stijl. Vraag 't maar aan Marlous!

Digital

Software Applicaties API's Websites

Wij ontwikkelen websites, werken-bij-sites, applicaties en platforms die de verkoop verhogen, kosten verlagen en efficiency vergroten. Jouw digitale partner zit in Utrecht, pal naast de A2!

Events

Corporate events Brand events Congressen

Mogen we dat zeggen, Mart? We zijn echt meesterlijk goed in het bedenken en organiseren van events waar je als bedrijf of merk echt iets aan hebt. Ga in gesprek met Kirsten, Marissa, Margriet of Tanya!

Online marketing

SEO SEA Conversie Display Advertising

Wij zorgen voor online succes door betere vindbaarheid, optimale conversie, onweerstaanbare content en doelgerichte campagnes op Google en social media. Onze Simon helpt je aan resultaat!

Vormgeving

Brochures Magazines Printmedia POS

Anouk en Ronald zijn onze grafisch vormgevers. We mogen gerust zeggen: écht goede vormgevers en écht hele fijne collega's. Leer ze kennen en ontdek waarom wij niet zonder ze willen!

Communicatie uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op