PlanMen

WFM Congres

PlanMen levert workforce management specialisten die met passie helpen bij planningsvraagstukken. Sinds de oprichting 15 jaar geleden is PlanMen uitgegroeid tot Nederlands marktleider met klanten in uiteenlopende branches. Jaarlijks organiseert PlanMen het WFM Congres voor planners, WFM’ers, HR-managers en Directies.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Vraag

De lat nóg hoger leggen

Het WFM Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder planners. Toch wilde PlanMen de lat nóg hoger leggen en het concept en de productie naar het volgende niveau tillen. Een uitdaging die ze bij ons neerlegden (en we met beide handen aangrepen). We formeerden het projectteam en gingen vlot aan de slag met het concept, programma en productie. En dat alles vanuit hun merkpropositie Samen Succes Beleven.

Langs de lat

Van goed naar beter

Wat ging er goed? Wat kon beter? We legden alle aspecten van de vorige edities langs de nieuwe meetlat. Samen met PlanMen ontdekten we kansen om creatief en kwalitatief de volgende stap met het WFM Congres te zetten. Eén ding stond overigens wel vast: de locatie. Want PlanMen houdt kantoor in de bossen van Doorn (Landgoed Zonheuvel). En dat is écht een prachtige en rustige plek voor een ‘openlucht congres’.

Het resultaat

Volgens planning (én meer)

PlanMen schakelde ons in om écht de volgende stap te zetten met het congres. En we mogen met trots zeggen dat we daarin geslaagd zijn. Dat was overigens niet gelukt zonder de betrokkenheid van de opdrachtgever! Enkele rake resultaten vanuit de enquête onder de bezoekers:

  • Organisatie: 8.5
  • Opzet en sfeer: 9.0
  • Overall: 8.0

En dat alles op een schaal van 1 tot 10:-). Natuurlijk zijn er verbeterpunten en zien we kansen om de lat nog nét even hoger te leggen. En gelukkig mogen we dat in 2023 laten zien. PlanMen, bedankt voor de opdracht. Planners, tot volgend jaar!

Kirsten - head of creative - effectgroep

Event in de planning?

Heb je een event in de planning staan? En wil je daar next level mee gaan? Mail of bel (030 – 41 00 790) Kirsten voor een afspraak!

Mail Kirsten Plan een afspraak