Home > Ons werk > Digital > Old Holland | Website en dealer locator
Old Holland

Zorgen dat een merk goed uit de verf komt

Nieuwe website voor de grote meesters

Old Holland, het verfmerk van de oude meesters, is een product én bedrijf van wereldniveau en zocht een bijpassende website. Met een gepassioneerd team werken ze dagelijks aan de beste verf, maar een website bouwen? Dat lieten ze liever aan ons over.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Services

Digital

Rolls Royce

Een rijke geschiedenis in een modern jasje

Een merk dat wordt gezien als de Rolls Royce in haar vakgebied verdient de nodige aandacht. Want als ze zelfs in de Hermitage staan te springen om jouw product om het werk van grootmachten mee te restaureren, dan wil je een website die internationale kwaliteit uitstraalt, toch? Kwalitatieve ambacht, in een modern jasje.

Bekijk de website
effectgroep - old holland website
optimaal resultaat

Up-to-date en aantrekkelijk!

Het werd een website die recht doet aan het merk, het verhaal en tegelijkertijd past in het huidige online communicatielandschap. Dat betekent optimaal resultaat voor verschillende bezoekers op verschillende devices (zoals tablets, laptops, desktops en smartphones). Up-to-date én aantrekkelijk dankzij de aandacht die we besteed hebben aan de visuele weergave van de producten in combinatie met tekstuele uitleg.

resultaat

Let’s paint

Een belangrijke toevoeging is de zogeheten ‘dealer locator’, waarmee wordt bijgedragen aan de offline conversie. Het eindresultaat is een prachtige, meertalige website die het merk, de producten en de historie online over de bühne brengt. 

Bekijk het resultaat op www.oldholland.com
effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot design en van projectmanagement tot development.

 

 

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Mariëlle om eens van gedachte te wisselen.

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel op 030 – 410 0790

contact opnemen