Home > Ons werk > Digital > MediRisk | website voor verzekeraar van medische aansprakelijkheid
MediRisk

Website voor verzekeraar van medische aansprakelijkheid

Website voor drie verschillende doelgroepen

MediRisk verzekert ziekenhuizen en andere zorgorganisaties voor het risico van medische aansprakelijkheid. Ze behandelen schadeclaims en werken samen met de leden actief aan het voorkomen van schade.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Services

Digital Content

Branche

vraag

Drie verschillende doelgroepen

MediRisk kwam bij effectgroep* voor een nieuwe website die functioneel en visueel past in de huidige tijd. De extra uitdaging die werd meegegeven zat ‘m in de drie persona’s waarop de site zich richt: patiënten, professionals en geïnteresseerden. Voor deze drie type bezoekers dient de website toegankelijk, intuïtief en informatie te zijn. Andere uitgangspunten zijn een vriendelijk en makkelijk CMS, ruimte voor beeld en een slimme structuur om de grote hoeveelheid content logisch aan te bieden.

je klant écht begrijpen

Een website die gewoon klopt

Het is onze taak om het werkveld van onze klanten goed te begrijpen en met die kennis de best mogelijke oplossing te bieden. Door op de stoel(en) van de bezoekers te gaan zitten en met de klant te overleggen, ontstond een sterk functioneel ontwerp met dito design. Soms klopt het gewoon echt, zoals in dit geval.

resultaat

Een mooi eindproduct

De website is overzichtelijk en veel content is binnen 2 of 3 klikken bereikbaar. De diverse doelgroepen vinden snel hun weg door een Q&A op de homepage en de opzet van de hoofdnavigatie. Op diverse plekken is interactie ingebouwd, zodat bezoekers snel richting de juiste informatie en conversie geleid worden. Ook worden gebruikers bij de hand genomen door het proces van klachtafhandeling en zijn publicaties van Medirisk overzichtelijk gecategoriseerd en voorzien van handige tags. Het design is vriendelijk, zakelijk en met een persoonlijke touch. Wat ons betreft een sterk staaltje webdesign en webdevelopment. Gelukkig is Medirisk het daar helemaal mee eens!

Bekijk de MediRisk website
effectmakers

Team

Deze digitale effectmakers hebben ervoor gezorgd dat het project naar volle tevredenheid van Medisrisk is afgerond. Dankjewel Ingrid, Erik en Job!

Erik Ranke Digital Designer
Ingrid van Vliet Developer
Job van den Heuvel Developer
Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Ook een sparren over een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op