Home > Communicatiebureau voor overheid
effectgroep*

Communicatiebureau voor overheid en non-profit

Weten hoe de hazen lopen

Wij hebben flink wat vlieguren op de teller met marketing en communicatie voor Rijksoverheid, provincies, gemeenten en de zorg en non-profit sector. Deze kennis en ervaring hebben we geborgd in een gespecialiseerd communicatieteam met effectmakers die weten hoe in deze werelden de hazen lopen. Zoek je een communicatiebureau voor overheid en non-profit? Bekijk onderstaand recent werk in deze sectoren, of lees verder over deze specialisatie.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Belofte

Van one-off naar part-of

Onze diepgewortelde belofte is dat we werk maken waar jij écht wat aan hebt. Dus kiezen voor effectgroep* is kiezen voor een betrokken communicatiepartner die jou merk, jouw uitdagingen en jouw doelgroep wil begrijpen en doorgronden. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie de beste resultaten behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Weten hoe wij werken? Bekijk recent werk of vraag onze Creative Brief op bij Marlous!

Betrouwbaar

Sinds 1997

We bestaan bijna 25 jaar en mogen gerust zeggen dat we een betrouwbaar communicatiebureau voor overheid en non-profit zijn. Dat opdrachtgevers ons werk waarderen blijkt ook uit de MT1000, het onderzoek naar de kwaliteit van bureaus. We behalen hierin een 1e en 5e plek in respectievelijke de categorieën Excellente uitvoering en Beste marketingadviesbureaus. Tevens zijn we lid van IDEA, de branchevereniging die haar leden toetst op vakmanschap, financiële stabiliteit en creativiteit.

Full service

Communicatiepartner

We beloven je marketing- en communicatie-oplossingen die écht werken. Dat kunnen we waarmaken omdat we alle expertise in huis hebben, van strategie en creatie tot het maken van online en offline communicatiemiddelen. Wat we bedenken, maken we. Voor jou als opdrachtgevers betekent dit veel efficiency en korte lijnen. En voor ons grip op het eindresultaat. We werken o.a. voor diverse Ministeries (OCW, BZK, Justitie), Stichting NOB, Youké en Gemeente Zeist. Maar we staan open voor het ontdekken van nieuwe werelden!

Simon - CEO - effectgroep

Een communicatievraagstuk bespreken?

Simon is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 41 00 790.

Plan een afspraak