effectgroep*

Communicatiebureau voor overheid en non-profit

Weten hoe de hazen lopen

Wij hebben flink wat vlieguren op de teller met marketing en communicatie voor Rijksoverheid, provincies, gemeenten en de zorg en non-profit sector. Deze kennis en ervaring hebben we geborgd in een gespecialiseerd communicatieteam met effectmakers die weten hoe in deze werelden de hazen lopen. Zoek je een communicatiebureau voor overheid en non-profit? Bekijk onderstaand recent werk in deze sectoren, of lees verder over deze specialisatie.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

De samenwerking verliep snel, gestructureerd en prettig. We zijn dankbaar voor de expertise van effectgroep*.

Fabian TijssenSr. adviseur REP Ministerie van Defensie

Beste bureau van NL

Dat opdrachtgevers ons werk écht waarderen, blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van MT1000. Hierin zijn we in december 2022 uitgeroepen tot beste communicatieadviesbureau van Nederland. Dat we niet van gisteren zijn, komt natuurlijk ook omdat we al 25 jaar bestaan! Dus kiezen voor effectgroep* is kiezen voor een betrouwbaar communicatiebureau met bewezen resultaten.

Belofte

Van one-off naar part-of

Onze diepgewortelde belofte is dat we werk maken waar jij écht wat aan hebt. Dus kiezen voor effectgroep* is kiezen voor een betrokken communicatiepartner die jou merk, jouw uitdagingen en jouw doelgroep wil begrijpen en doorgronden. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie de beste resultaten behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Weten hoe wij werken? Bekijk recent werk of mail Marlous voor een kennismaking.

Full service

Communicatiepartner

We beloven je marketing- en communicatie-oplossingen die écht werken. Dat kunnen we waarmaken omdat we alle expertise in huis hebben. Van strategie en creatie tot het maken van alle communicatiemiddelen. Voor jou als opdrachtgever betekent dit veel efficiency en korte lijnen. En voor ons grip op het eindresultaat. Opdrachtgevers zijn diverse Ministeries (OCW, BZK, Justitie), MantelzorgNLStichting NOB en Sport Utrecht.

De prettige en creatieve samenwerking die we met effectgroep hadden, heeft BZK geholpen om de inhoud goed over de bühne te brengen.

Rik DekkerMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Een communicatievraagstuk bespreken?

Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790.

Contact