Home > Communicatiebureau voor overheid
effectgroep*

Voor overheid, zorg en non-profit

Weten hoe de hazen lopen

Wij hebben flink wat vlieguren op de teller bij Rijksoverheid, provincies, gemeenten en de zorg en non-profit sector. Deze kennis en ervaring hebben we geborgd in een gespecialiseerd communicatieteam met effectmakers die weten hoe de hazen lopen. Bekijk onderstaand recent werk in deze sectoren, of lees verder over deze specialisatie.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Betrouwbaar

Sinds 1997

We bestaan 23 jaar en mogen gerust zeggen dat we een betrouwbare communicatiepartner zijn. Dat opdrachtgevers ons werk waarderen blijkt ook uit de MT1000, het onderzoek naar de kwaliteit van bureaus. We behalen hierin een 1e en 5e plek in respectievelijke de categorieën Excellente uitvoering en Beste marketingadviesbureaus. Tevens zijn we lid van IDEA, de branchevereniging die haar leden toetst op vakmanschap, financiële stabiliteit en creativiteit.

One-stop

Communicatiepartner

We beloven je marketing- en communicatie-oplossingen die écht werken. Dat kunnen we waarmaken omdat we alle expertise in huis hebben, van strategie en creatie tot het maken van online en offline communicatiemiddelen. Wat we bedenken, maken we. Voor jou als opdrachtgevers betekent dit veel efficiency en voor ons grip op het eindresultaat. We werken o.a. voor diverse Ministeries (OCW, BZK, Justitie), Stichting NOB, Youké en Gemeente Zeist.

 

Simon Renes - CEO - effectgroep

Een communicatievraagstuk bespreken?

Simon is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 41 00 790.