Home > Communicatiebureau voor overheid
effectgroep*

Communicatiepartner voor overheid, zorg en non-profit

Weten hoe de hazen lopen

Wij hebben flink wat vlieguren gemaakt bij Rijksoverheid, provincies, gemeenten en de zorg en non-profit sector. Deze kennis en ervaring hebben we geborgd in een gespecialiseerd communicatieteam met effectmakers die weten hoe de hazen lopen. Bekijk onderstaand recent werk in deze sectoren, of lees verder over deze specialisatie.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Betrouwbaar

Sinds 1997

Inmiddels bestaan we 23 jaar en mogen we gerust zeggen dat we een betrouwbare communicatiepartner zijn. Dat opdrachtgevers ons werk waarderen blijkt ook uit de MT1000, het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van bureaus. We behalen in het meest recente onderzoek een 1e en 5e plek in respectievelijke de categorieën Excellente uitvoering en Beste marketingadviesbureaus. Tevens zijn we lid van IDEA, de branchevereniging die haar leden tweejaarlijks toetst op vakmanschap, financiële stabiliteit en creativiteit.

One-stop

Communicatiepartner

We beloven je communicatie-oplossingen die écht werken. Dat kunnen we waarmaken omdat we alle expertise in huis hebben, van strategie en creatie tot het maken van online en offline communicatiemiddelen. Wat we bedenken, kunnen we maken. Voor opdrachtgevers betekent dit veel efficiency en voor ons grip op het eindresultaat. We kiezen echt voor een positie als partner, waarbij we naast je staan en je adviseren, ondersteunen en begeleiden bij communicatievraagstukken.

Communicatie in het sociale en maatschappelijke domein is voor mij als communicatiespecialist de meest interessante en uitdagende plek om te werken. Betekenisvol ook!

Jur Grandieksenior Communicatieadviseur
Jur Grandiek | communicatieadviseur effectgroep

Een communicatievraagstuk bespreken?

Jur is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Jur via jur@effectgroep.nl of bel hem op 030 41 00 791.