effectgroep*

Communicatiebureau voor merken

De afgelopen jaren hebben we bekende en minder bekende merken zichtbaarder, relevanter en waardevoller gemaakt bij bestaande en nieuwe doelgroepen. Merkactivaties voor HP en FOX, internal branding events voor Netflix en Rabobank en campagnes voor Vaillant en De Baak. Wij zijn al meer dan 25 jaar een communicatiebureau voor merken.

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Top 5

Adviesbureau van NL

Dat opdrachtgevers ons advieswerk waarderen blijkt uit de MT1000, het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van marketingbureaus. We behalen in het meest recente onderzoek een 1e en 5e plek in respectievelijke de categorieën Excellente uitvoering en Beste marketingadviesbureaus. Tevens zijn we lid van IDEA, de branchevereniging die haar leden tweejaarlijks toetst op vakmanschap, financiële stabiliteit en creativiteit.

One-stop

Communicatiepartner

We beloven je marketing en communicatie-oplossingen die écht werken. Echt écht. We hebben alle expertise in huis om jouw merk te laten groeien. Dankzij dit one-stop concept houden we grip op het resultaat: jouw resultaat. We zijn jouw communicatiepartner voor merkstrategie, communicatiestrategie en productie van online en offline communicatiemiddelen.

Een merk is een levend wezen. Het product van duizend kleine gebaren.

Michael Eisnervoormalige CEO van The Walt Disney Company
Ilke - head of account - effectgroep

Jouw merk verder laten groeien?

Ilke is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 06-24991855.

Plan een afspraak