Home > Werken-bij-effectgroep
Werken bij

effectgroep*

Geen baan, maar een reis.

Spring maar achterop. Samen kunnen we die reis maken, het avontuur aan gaan, de weg bewandelen naar die stippen op de horizon. Elke dag een beetje beter worden, van elkaar leren en gaan voor het resultaat voor onze klanten. En vooral grenzen verleggen. Als we onderweg even stil staan en terugkijken, zien we wat we bereikt hebben. Kijken we vooruit, dan lonkt het perspectief van verdere groei. Jij wilt verder. Ga je mee?

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Je bestemming is nooit een plek, maar een nieuwe manier om naar dingen te kijken.

Henry Miller
Werken-bij
Cultuur
Open

Wat voor ons heel normaal is, valt nieuwe collega’s en klanten vaak positief op. We hebben namelijk een open cultuur en platte structuur. Natuurlijk zijn er leidinggevenden, seniors en is er een MT. En de klant is bij ons écht de koning. Maar er is altijd ruimte voor dialoog. En tijd voor een goed gesprek. Feedback mag twee kanten op. En inhoudelijke en pittige discussies? We houden er van. Want zo komen we allemaal verder.

4 V’s

De pijlers van onze open cultuur zijn de 4V’s. En op één staat Verantwoordelijkheid. Want als je die neemt, heb je aan ons je beste werkgever ooit. Wat je daarvoor terugkrijgt is veel Vertrouwen. En de Vrijheid om bijvoorbeeld thuis te werken of het spreekwoordelijke tussenuur te nemen. Waarbij we van beide kanten altijd de Veiligheid willen voelen om elkaar aan te spreken op houding, gedrag en professionaliteit.

Werken-bij
Werken-bij-website
Resultaat
Belofte

We beloven klanten écht resultaat. Maar die belofte begint binnen. Daarom kijken we samen naar jouw horizon. Wat zijn je ambities, waarin wil je groeien, hoe komen we daar. Wat kan je zelf doen, waarin heb je training, coaching of opleiding nodig? Of je nou een young professional of door-de-wol-geverfde marcom-crack bent: we gaan die reis écht samen maken.

Oneindig

De horizon is een oneindige bestemming die telkens verandert. Er is geen einde. En zo kijken we ook naar onze effectmakers. We willen je oneindig blijven uitdagen, zolang jij écht wilt blijven groeien. Ons bureau wordt steeds groter. We ontdekken nieuwe werelden. Dus ontstaan er telkens weer nieuwe kansen om samen verder te komen.

Hou je van avontuur en uitdagingen? Check dan onze vacatures!

Ik heb geleerd dat de mooiste dingen pas ontstaan aan het einde van je comfortzone. Na 4 jaar effectgroep* kan ik oprecht zeggen dat ik niet anders meer zou willen. Wat mij betreft is dit avontuur pas net begonnen.

Marlous van der WielSenior Communicatieadviseur
Social events

Work hard, play hard

Soms moet je sprinten om deadlines te halen. Of valt een project op het moment dat je eigenlijk geen tijd hebt. Werken bij een agency is lekker dynamisch. Daarom organiseren we regelmatig social events. Van een middagje padellen tot een avond zingen in de kroeg. En alles wat daar tussen zit. Even ontspannen, stoom afblazen en lol maken. Daar houden we van.

Afspraken

De kleine lettertjes

Zolang we samen onderweg zijn, willen we de dingen ook goed geregeld hebben. We verwachten best wat van je. En daar staat een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. En hoe beter het met het bedrijf gaat, hoe meer we voor onze effectmakers kunnen en willen doen. Over effectmakers gesproken, dit zijn ze:

Rebecca Reynaert - Makken Project Manager (branding, content & campagnes)
Afra Hendriks Creative / conceptontwikkelaar
Séla Diender Project Manager
Mariska van Eijden Motion Graphic Designer
Joan van Ee Copywriter
Cato de Bont Project Manager
Marije Reniers Account Director
Jeroen Renes Digital Marketing Director
Monique Koot Account Director
Sandra Teune Senior Project Manager
Peter van Leeuwen Senior Communicatie-adviseur
Simon Renes CEO (founder)
Kirsten Flik Head of Creative
Sandra Pieterse HR manager
Mariëlle Timmers COO
Ilke van der Mark Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel Senior Communicatie­adviseur
Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Tanya Hampsink Communicatieadviseur
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Marissa Hans Creative
Gineke Geerds Finance Manager
Tess van der Zwart Project Support
Veerle Jansen Junior Project Manager
Mandy Prins Finance
Sandra - hr manager - effectgroep

Werken bij effectgroep*?

Neem contact op met onze HR Manager Sandra. Je bereikt haar per mail of bel 030 – 41 00 791. Bekijk hier onze actuele vacatures.