Home > Services > Vormgeving
service

Vormgeving

De vorm bepaalt

Bepaalt vorm (het succes van) de inhoud? Da’s een interessante discussie. Wat we wél zeker weten is dat we echt goede designers in huis hebben. Zij geven dagelijks vorm aan magazines, flyers, infographics, advertenties en ga zo maar door. Zo bescheiden als ze zijn, zo ontzettend goed is hun werk.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

effectgroep - HP Klassenfeest Beursstand
Full stack designers

Van brochure tot beursstand

Aan een half woord genoeg hebben, dat is het mooiste aan ons designteam. Voor bekende merken, lokale helden en overheid maken ze designs die doen wat ze moeten doen. Voor HP (zie foto) mocht het uitbundig en kleurrijk zijn. Eerlijk is eerlijk, dat is lekker vormgeven. Met hetzelfde gemak blijven onze grafische vormgevers binnen de lijntjes en leveren ze ingetogen, effectieve designs.

effectgroep - HP Klassenfeest Beursstand
gemeente zeist energietransitie krant
Onderscheiden met offline middelen

Printmedia en drukwerk

Loop je bij ons binnen, dan zie je rechts het grafische team en links het online team. Ze zijn met hetzelfde bezig, binnen hun eigen vakgebied. Het is een feest om te zien dat zelfs de meest hardcore code-kloppers en webdesigners met trots de middelen bekijken (en aanraken!) die de grafische effectmakers maken. Van papers tot magazines, van POS-materiaal tot tijdschrift. Aanraakbaar mooi.

hoomctrl visitekaartje
Geef vorm aan jouw identiteit

Huisstijl

Jouw huisstijl ontwikkelen we met liefde. Daarvoor willen we jouw organisatie uiteraard beter kennen en gebruiken we de corporate story als uitgangspunt voor de ontwikkeling van jouw huisstijl. We zorgen voor een passend logo en/of beeldmerk, een aantrekkelijk kleurenpalet dat echt jouw organisatie uitstraalt en selecteren de fonts (lettertypen) die hier goed op aansluiten. Dat is de basis voor jouw unieke en onderscheidende huisstijl. Vanuit die basis ontwerpen we al jouw huisstijlmiddelen, van ansichtkaart tot website.

hoomctrl visitekaartje
Louise Fien - projectmanager - studio

Kunnen we je helpen met vormgeving?

Louise is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Louise via louise@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op