Home > Services > Digital
service

Digital

Interactieve oplossingen

We zijn jouw creatieve partner voor digitale marketing en communicatie. Voor jouw online uitdagingen bedenken wij oplossingen waar je echt wat aan hebt. Van digitaal jaarverslag tot website en van online campagne tot marketing automation.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

eventinspration web ux-design
First things first

UX/Webdesign

Succesvolle websites en applicaties hebben allemaal één ding gemeen: er is vooraf heel goed nagedacht over bezoekersgedrag, conversie, navigatie, content en interactie. En laten dat nou precies de dingen zijn waar wij graag over nadenken.

eventinspration web ux-design
Achter de schermen

Development

We zijn trots op onze bouwers die achter de schermen zorgen dat wat bedacht is ook echt werkt. Onze developers ontwikkelen stabiele, veilige en betrouwbare omgevingen met altijd een gebruiksvriendelijk en intuïtief CMS.

Interactieve

Communicatiemiddelen

Van jaarverslag naar digitaal jaarverslag. Van rapport naar interactief rapport. Van FAQ naar chatbot. Wij ontwikkelen digitale oplossingen die jouw communicatie interactief, efficiënter en waardevoller maken. Zoals het interactieve jaarbeeld voor Youké.

werken bij website
Online

Marketing

Online marketing… heb je even? Er is geen landschap zo groot én zo versnipperd als het digitale landschap. Wij zijn jouw adviseur, kennispartner en creatief brein voor online campagnes, social media marketing, (Google) advertising, marketing automation en SEO. Lees hier meer over deze expertise.

Simon Renes - CEO - effectgroep

Zoek jij een creatief digitaal bureau?

Simon is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 41 00 790.

Neem contact op