Home > Services > Digital
service

Digital

Interactieve oplossingen

We zijn jouw digitale partner voor strategie, design en development van websites, platforms en interactieve oplossingen. Met ons 30-koppige team zijn we een solide digitale partner en beschikken we over de beste solution architects, UX’ers, designers en ontwikkelaars. Wil jij groeien naar een Digital First organisatie? Lees verder!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

eventinspration web ux-design
Van strategie tot conversiemanagement

Full stack agency

We leveren digitale oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt echt. Die diepgewortelde belofte werd onlangs beloond met de nr. 1-positie in de MT1000 (onderdeel: Excellente Uitvoering).

We zijn natuurlijk niet van gisteren :-). Ons digitale team beschikt over 20+ jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale strategie, het bouwen van websites en platforms en conversiemanagement.

eventinspration web ux-design
Fine Dutch Code Quality

Development

Wij zijn trots op onze bouwers. Een solide architectuur is de basis van alles. Websites bouwen we met effectcode*, onze extended versie van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Onze versie is nog krachtiger, flexibeler en beschikt over slimme features. Maatwerk software ontwikkelen we met .NET en diverse PHP-frameworks zoals Umbraco.

Groeien naar online volwassenheid

Digitale groeistrategie

Samen groeien naar online volwassenheid. In dat ene zinnetje zit eigenlijk onze filosofie. Wij ontwikkelen samen met jou een routekaart naar wat wij denken dat iedere organisatie binnen niet al te lange tijd moet worden: een Digital First organisatie. Als critical friend helpen wij overheid, non-profit, b2c en b2b organisaties met hun weg ernaartoe.

UX Design
Looking pretty, being user-friendly

Creatie(f) (design en UX)

Steve Jobs zei het al: “Design is not how it looks, design is how it works.” Kijk maar eens naar Marktplaats. Mooi? Zeker niet. User Experience? Bijzonder effectief! Wij houden van mooi, maar een succesvol ontwerp van een digitaal product is een samenspel van design, UX, UI en techniek. Waarbij het gewenste resultaat altijd leidend is.

UX Design
Best of both worlds

Progressive web app

Met een Progressive Web App (PWA) kan jouw digitale communicatie nog efficiënter worden. Een PWA is een website die lijkt op een native app. Een native app download je in de appstore, een PWA open je gewoon in je browser. Een PWA draait daarom op ieder systeem en het installeren van updates is niet nodig. Neem contact met ons op en ontdek wat deze veelbelovende ontwikkeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Bereik je doelgroep

Het effect van online marketing

Wij zorgen voor online succes door betere vindbaarheid, optimale conversie, onweerstaanbare content en doelgerichte (advertising)campagnes op Google en social media. Hoe we dat doen? Met intelligente marketinganalysesoftware, een goed stel hersens van onze effectmakers, veel creativiteit en jarenlange ervaring in het online marketinglandschap. Ontdek meer over deze specialiteit van het huis.

Presteert jouw website nog?

Wij doen een gratis vrijblijvende audit!

Doe de check!
werken bij website
Online arbeidsmarktcommunicatie

Werken-bij-website

Steeds meer organisaties vragen om een online omgeving die zich volledig richt op arbeidsmarktcommunicatie. Wij maken werken-bij-websites, inclusief koppelingen met diverse ATS’en (Applicant Tracking System). Dit kan het huidige ATS zijn, of we gaan samen met jou op zoek naar het best passende systeem. En die beste oplossingen verschillen nogal. Wij brengen de voor- en nadelen overzichtelijk voor je in kaart. Een van onze projecten is de internationale career-site voor AWL. Een maatwerk werken-bij-website met intelligente koppelingen met een uitgebreid ATS. Interesse in een online carrièreomgeving voor jouw organisatie? Mail Mariëlle voor een kennismaking.

Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op