Home > Services > Digital
service

Digital

Meetbare oplossingen

We maken jouw interne en externe communicatie efficiënter met websites, werken-bij-websites, applicaties en platforms. Met ons 30-koppige team zijn we een solide digitale partner, en beschikken we over de beste solution architects, UX’ers, php’ers en .NET-ontwikkelaars.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
eventinspration web ux-design
Strategie, design en code

Full stack agency

We leveren digitale oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt echt. Die diepgewortelde belofte werd onlangs beloond met de nr. 1-positie in de MT1000 (onderdeel: Excellente Uitvoering).

We zijn natuurlijk niet van gisteren :-). Ons digitale team beschikt over 20+ jaar ervaring in advisering over en ontwikkeling van digitale oplossingen, van website tot chatbot en van eCommerce tot app.

Bekijk ons digitale werk
eventinspration web ux-design
Fine Dutch Code Quality

Development

Wij zijn trots op onze bouwers. Een solide architectuur is de basis van alles. We ontwikkelen maatwerk en werken met .NET en diverse PHP-frameworks zoals WordPress en Umbraco. Onze coders zorgen dat jouw digitale omgeving snel, stabiel en futureproof is. Dat noemen we Fine Dutch Code Quality.

Een integrale digitale aanpak

Digitale strategie

Onze focus is het efficiënter maken van jouw interne en externe digitale communicatie. Dat begint met het formuleren van doelstellingen, een heldere strategie en het maken van keuzes. That’s where we come in. We houden ervan om slimme, digitale oplossingen te bouwen die meetbaar effectief en efficiënt zijn.

UX Design
Looking pretty, being user-friendly

Creatie(f) (design en UX)

Steve Jobs zei het al: “Design is not how it looks, design is how it works.” Kijk maar eens naar Marktplaats. Mooi? Zeker niet. User Experience? Bijzonder effectief! Wij houden van mooi, maar een succesvol ontwerp van een digitaal product is een samenspel van design, UX, UI en techniek. Waarbij het gewenste resultaat altijd leidend is.

UX Design
Best of both worlds

Progressive web app

Met een Progressive Web App (PWA) kan jouw digitale communicatie nog efficiënter worden. Een PWA is een website die lijkt op een native app. Een native app download je in de appstore, een PWA open je gewoon in je browser. Een PWA draait daarom op ieder systeem en het installeren van updates is niet nodig. Neem contact met ons op en ontdek wat deze veelbelovende ontwikkeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Bereik je doelgroep

Het effect van online marketing

Wij zorgen voor online succes door betere vindbaarheid, optimale conversie, onweerstaanbare content en doelgerichte (advertising)campagnes op Google en social media. Hoe we dat doen? Met intelligente marketinganalysesoftware, een goed stel hersens van onze effectmakers, veel creativiteit en jarenlange ervaring in het online marketinglandschap. Ontdek meer over deze specialiteit van het huis.

Presteert jouw website nog?

Wij doen een gratis vrijblijvende audit!

Doe de check!
werken bij website
Online arbeidsmarktcommunicatie

Werken-bij-website

Steeds meer organisaties vragen om een online omgeving die zich volledig richt op arbeidsmarktcommunicatie. Wij maken werken-bij-websites, inclusief koppelingen met diverse ATS’en (Applicant Tracking System). Dit kan het huidige ATS zijn, of we gaan samen met jou op zoek naar het best passende systeem. En die beste oplossingen verschillen nogal. Wij brengen de voor- en nadelen overzichtelijk voor je in kaart. Een van onze projecten is de internationale career-site voor AWL. Een maatwerk werken-bij-website met intelligente koppelingen met een uitgebreid ATS. Interesse in een online carrièreomgeving voor jouw organisatie? Mail Mariëlle voor een kennismaking.

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op