Design

Design, animaties en webdesign

Wij hebben ze in huis: designers, motion designers en UX’ers voor jouw visuele communicatie. We maken infographics, magazines, animaties en toffe webdesigns. Zoek jij een designbureau met creatieve, super aardige en ervaren mensen op de studio? Laten we dan kennismaken!

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Beweging

Motion Design

Uitleggen hoe jouw product werkt? Een ingewikkeld verhaal simpel maken? Wij maken motion designs voor campagnes, social media, websites en advertising. Jouw briefing is het vertrekpunt voor het storyboard. En is dat check? Dan maken we het. Geen eindeloos lang project, daar houden we niet van. Samen met jou sprinten we vlot naar een vet resultaat.

Visuele identiteit

Brand design

Daar mag je ons voor wakker maken: het ontwikkelen van jouw visuele identiteit. De afgelopen jaren hebben we tientallen merken visueel op de kaart gezet, van prachtige logo’s tot templates voor presentaties. En dat alles leveren we altijd compleet op, inclusief jouw eigen digitale brand portal. Check de video voor recent werk.

Marielle - COO - effectgroep

Zoek je een creatief designbureau?

Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790 en ontdek wat effectgroep* voor jou kan betekenen.

Mail Marielle