Home > Services > Content
service

Contentmakers

Waardevolle content

In onze Studio maken we content voor campagnes en diverse (online en printed) media, zoals infographics, animaties, commercials en video. En onze copywriters schrijven artikelen, blogs, interviews en teksten voor social media, (interactieve) jaarverslagen, advertenties en magazines. Creatief, pragmatisch en resultaatgericht: effectmakers zijn contentmakers!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Short en long copy

Verhalen vertellen

Mensen zijn verhalenvertellers. Wij zijn meesterlijk goed (maar écht!) in het schrijven van verhalen die raken. Onze copywriters weten als geen ander jouw verhaal op papier te zetten. We zijn jouw ghostwriter voor een artikel in een vakblad. We schrijven shortcopy voor advertenties, online campagnes en social media. En we schrijven of redigeren artikelen, blogs en interviews. Je begrijpt wat we zeggen willen: kom maar op met je copyvraagstuk.

online marketing
Vormgevers aan het werk

Een beeld...

Onze grafische vormgevers maken infographics, POS-materiaal, magazines en alle denkbare communicatiemiddelen die een merk nodig heeft. Ze kleuren graag buiten de lijntjes, maar weten ook wanneer ze er binnen moeten blijven. Bekijk het portfolio met recent werk.

Content anno nu

Videocontent

Uitleganimaties, voorlichtingsfilms, motion graphics, animated gifs, teasers en trailers. We maken het in onze Studio, van concept en script tot productie. Leg jouw contentvraagstuk voor aan onze contentmakers!

Keertje sparren?

Strategie en creatie

Iedereen heeft het over content. En er wordt heel veel content gemaakt. Waar liggen jouw kansen en uitdagingen? Ga in gesprek met onze senior adviseurs en creatives en ontdek waar jouw content-kansen liggen.

Marlous van de Wiel - communictieadviseur - effectgroep

Content is king? Vraag het onze content-queen!

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op