Home > Services > Content
service

Content & PR

Online partner

Wij zijn contentpartner voor merken die online willen groeien. Vanuit een effectieve contentstrategie maken wij content voor paid, owned en earned channels. Hiermee zorgen we voor zichtbaarheid, bereik, merkbekendheid en conversies. Van whitepapers tot infographics tot motion graphics. Over dat laatste gesproken, bekijk onderstaand de showreel van een van onze motion designers. Over écht raken gesproken!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Sportweek-Utrecht-instagram
Super admin

Social media

Wij zijn graag jouw super admin. En beheren je social media kanalen en zorgen voor een constante flow van content. We testen, meten en verbeteren continue. En gaan voor meer volgers en meer interactie.

Sportweek-Utrecht-instagram
Contentstrategie

Werk vanuit je merk

Een hogere merkbekendheid, een grotere online community en meer interactie en engagement? Vanuit het hart van jouw merk ontwikkelen wij een effectieve en creatieve contentstrategie die jou écht resultaat oplevert. Echt écht.

Contentcreatie

Creatief en effectief

Wij maken content waar jouw doelgroep écht op zit te wachten. Whitepapers, motion graphics en video. Infographics, animaties en podcasts. Geen losse flodders uiteraard. Alles vanuit het hogere plan. En altijd creatief en effectief, met focus op resultaat.

Content is king? Vraag het onze content-queen!

Marije is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marije via marije@effectgroep.nl.

Neem contact op Plan een afspraak