Home > Services > Copy & content
service

Content

Waardevolle content

In onze Studio maken we content voor diverse (online en printed) media, zoals infographics, animaties, commercials en video. En onze copywriters schrijven artikelen, interviews en teksten voor jaarverslagen, advertenties, magazines en andere interne of externe communicatie-uitingen. Creatief, pragmatisch en resultaatgericht: meet the Creative Studio!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Raak mensen in het hart

Verhalen vertellen met krachtige copy

Mensen zijn verhalenvertellers. Wij zijn meesterlijk goed (maar écht!) in het schrijven van verhalen die raken. Onze copywriters weten als geen ander jouw verhaal op papier te zetten. We zijn jouw ghostwriter voor een artikel in een vakblad. We schrijven shortcopy voor advertenties, online campagnes en social media. En we schrijven of redigeren artikelen, blogs en interviews. Je begrijpt wat we zeggen willen: kom maar op met je copyvraagstuk.

Vormgevers aan het werk

Een beeld...

De grafisch vormgevers van onze Studio maken infographics, POS-materiaal, magazines en alle denkbare communicatiemiddelen die een organisatie nodig heeft. Ze kleuren graag buiten de lijntjes, maar weten ook wanneer ze er binnen moeten blijven. Prettig om te weten is dat ze bakken vol ervaring hebben met drukwerk en online media in alle vormen, maten en materialen.

Content anno nu

Videocontent

Uitleganimaties, voorlichtingsfilms voor medewerkers, motion graphics voor een website of animated gifs voor een banner. We maken ze allemaal in onze Studio, van concept en script tot productie en montage. Daag ons creatieve team maar uit om aan de slag te gaan met jouw contentvraagstuk.

Neem een hap

The proof is in the pudding

Weet je al welke content je nodig hebt of wil je eerst sparren over de WWWWW en H? Onze effectmakers gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.

Vraag een gesprek aan (conference call of live meeting)

Sparren over jouw contentuitdagingen?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op