Home > Ons werk > Copy & Content > Vallei Accountants – partner voor succesvol ondernemen
Vallei Accountants

Nieuwe huisstijl, corporate story en website

Rebranding voor praktisch accountantskantoor

Bij Vallei Accountants kijken ze verder. Ze denken met klanten mee. Van financiële administratie tot bedrijfsadvisering. Waar kan het efficiënter en effectiever? Maar ook gericht op de toekomst. Van kansen in de markt tot succesvolle bedrijfsovernames of bedrijfsopvolging.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
vraag

Verdere professionalisering

Na 10 jaar keihard werken vond de organisatie het tijd om even stil te staan, te reflecteren op wat was geweest en vooruit te blikken naar de toekomst. Tijd ook voor een professionaliseringsslag. Er was behoefte aan een duidelijke profilering en propositie en het upgraden van de huisstijl en het uitwerken naar middelen.

Daarnaast wilden ze bij Vallei ook graag een website die beter aansluit bij de organisatie en de klanten én aantrekkelijk is voor nieuwe collega’s. Een website die een duidelijk visitekaartje is voor de organisatie.

En omdat Vallei Accountants ook nog een collega-bedrijf heeft, Vallei Agri, het verzoek om ook daarvoor middelen en de website te ontwikkelen, met dezelfde look & feel, maar toch duidelijk herkenbaar als aparte tak.

doelen

Vallei in een nieuw maar herkenbaar jasje

  • Eenduidig en herkenbaar merkverhaal
  • Modernisering en consistente doorvoering van de huisstijl
  • Nieuwe, betere website
  • Beide bedrijven verbinden, met toch een eigen identiteit
gekozen oplossing

Het verhaal is de basis

Na een intensieve sessie met zowel directie als medewerkers is de corporate story, het merkverhaal, geschreven. Dit biedt houvast in alle (communicatie-)uitingen van de organisatie. Met dit verhaal op zak gingen we aan de slag om de huisstijl een upgrade te geven. Het logo bleef intact, maar er kwamen extra stijlelementen en huisstijlmiddelen zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, powerpointsjablonen, en advertentiestramienen. Alles met een herkenbare uitstraling, aansluitend bij het karakter van Vallei.

Het onderscheid tussen de twee bedrijven is gemaakt met kleur. De basiskleur voor Vallei Accountants is blauw, en voor Vallei Agri groen. De bedrijven hebben ook hun eigen website gekregen.

website leasen
website

Twee stijlen, één karakter

Accountancy is mensenwerk, en bij Vallei Accountants werken echte toppers. Deze Vallei-collega’s zijn echt goed in wat ze doen en beschikken over een berg kennis en expertise. Reden te meer om ze een prominente plek te geven, inclusief een persoonlijke touch.

Blauw en groen, dat hadden we nodig om de twee websites te differentiëren. Naast het blauw van Vallei Accountants kreeg de website van Vallei Agri een groene kleur als hoofdkleur. Dezelfde functionaliteiten, gebruiksgemak en indeling, maar toch anders. Naast de sites zelf hebben we bovendien de copy voor beide sites ontwikkeld, uiteraard met aandacht voor SEO en SEA. Hierbij kwam de corporate story waar we mee begonnen uitstekend van pas.

 

Bekijk de website van Vallei Accountants
resultaat

Twee professionele, moderne stijlen en websites met een eigen uitstraling

Het resultaat is duidelijk zichtbaar. Een frisse, moderne uitstraling die perfect past bij Vallei. Met twee onderscheidende en verleidende kleurstellingen en een ijzersterk verhaal. Klaar voor de toekomst. Vallei Accountants tevreden, wij tevreden.

effectmakers

Projectteam

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van creatie tot copy en van UX design tot development.

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op