Home > Ons werk > Brand development > Copy & Content > Vallei Accountants | partner voor succesvol ondernemen
Vallei Accountants

Nieuwe huisstijl, brand story en website

Rebranding voor praktisch accountantskantoor

Bij Vallei Accountants kijken ze verder. Ze denken met klanten mee. Van financiële administratie tot bedrijfsadvisering. Waar kan het efficiënter en effectiever? Maar ook gericht op de toekomst. Van kansen in de markt tot succesvolle bedrijfsovernames of bedrijfsopvolging. Vallei Accountants klopte bij ons aan met een aantal mooie uitdagingen.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

vraag

Verdere professionalisering

Na 10 jaar keihard werken vond de organisatie het tijd om even stil te staan, te reflecteren en vooruit te blikken naar de toekomst. Tijd ook voor een professionaliseringsslag. Er is behoefte aan een duidelijke profilering en propositie, het upgraden van de visuele identiteit en de uitwerking naar diverse middelen, waaronder een nieuwe website. De nieuwe digitale omgeving moet beter aansluiten bij de huidige organisatie, klanten enthousiasmeren en bijdragen aan employer branding richting bestaande en nieuwe collega’s. Dezelfde opdracht lag er voor het collega-bedrijf van Vallei Accountants: Vallei Agri.

doelen

The next step

Om klaar te zijn voor de komende jaren, gaf Vallei Accountants ons deze doelen mee:

  • Ontwikkel een eenduidig en herkenbaar merkverhaal.
  • Zorg voor modernisering en consistente doorvoering van de huisstijl.
  • Ontwerp en bouw een nieuwe, betere website met gebruiksvriendelijk CMS.
  • Zet Vallei Accountants en Vallei Agri op de kaart als zelfstandige merken, mét onderlingen verbinding.
gekozen oplossing

Het verhaal is de basis

Na een intensieve sessie met zowel directie als medewerkers is de corporate story, het merkverhaal, geschreven. Dit biedt houvast in alle (communicatie-)uitingen van de organisatie, intern en extern. Met dit verhaal op zak krijgt de huisstijl de gewenste upgrade. Het logo blijft intact, met nieuwe stijlelementen en huisstijlmiddelen zoals templates voor powerpoint en advertenties. Het onderscheid tussen de twee bedrijven is gemaakt met kleur. De basiskleur voor Vallei Accountants is blauw, en voor Vallei Agri groen. Een eenvoudige maar effectieve oplossing!

website leasen
websites

Twee stijlen, twee websites, één karakter

Ons digitale team heeft ervoor gekozen om de mensen van Vallei een gezicht te geven in de digitale communicatie. Het design van de websites straalt zakelijkheid en professionaliteit uit, met een persoonlijke en enthousiaste touch. Deze visuele stijl past goed bij het merk Vallei. De content wordt overzichtelijk aangeboden en de navigatie is intuïtief. De copy is SEO-vriendelijk geschreven en het developmentteam zorgt ervoor dat de content door Google goed te lezen is. Door gebruik te maken van het WordPress-CMS kan Vallei zelf content aanpassen en nieuws plaatsen.

Voor de komende jaren staan Vallei Accountants en Vallei Agri weer goed op de digitale kaart!

 

resultaat

Klaar voor een mooie toekomst

Vallei groeit en is ambitieus. Met de kennis, vaardigheden en het team zat het al goed. Door de professionalisering van de interne en externe communicatie sorteert Vallei nu voor op verdere groei, kwalitatief en kwantitatief. Klaar voor een mooie toekomst!

effectmakers

Projectteam

Deze effectmakers vormden het multidisciplinaire team dat ervoor zorgde dat Vallei met veel plezier onze rekeningen betaald heeft!

Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over jouw positionering?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op