Home > Ons werk > Events > Vaillant | De Vaillant Vakdagen
Vaillant

De Vaillant Vakdagen

Brand event

Vaillant daagde ons uit met een interessante opdracht: bedenk een alternatief voor een grote vakbeurs. Ons creatieve team kwam met De Vaillant Vakdagen, een landelijke roadshow voor installateurs.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Branche

concept

Dé plek om vakkennis op te doen

Dat idee bleek een schot in de roos, want er volgden maar liefst 13 vakdagen op 8 verschillende locaties. Ruim 1.800 installateurs bezochten de Vaillant Vakdagen en lieten zich bijpraten over technische, organisatorische en commerciële ontwikkelingen. Door gebruik te maken van opblaasbare domes creëerden we in 1 grote ruimte diverse subsessies. Van productpresentaties tot brainstormsessies en van keynotes tot commerciële trainingen. De installateurs waren in een relatief kort tijdsbestek up to date, doordat zij de sessies volgden die echt aansloten bij hun behoefte. Tussen de sessies door was er gelegenheid om te netwerken en de specialisten van Vaillant 1 op 1 te spreken, om zo kennis uit te wisselen.

Valliant - Valliant Vakdagen - Brand Event
roadshow

1 concept, 8 locaties

De look & feel van het concept bleef consistent, terwijl er wél 13 keer van locatie gewisseld werd. Dit was voor Vaillant erg belangrijk, zodat de gehele doelgroep dezelfde ervaring had. Dat Vaillant met de roadshow het land in ging werd door de doelgroep als zeer sympathiek ervaren. Geen lange reistijden voor dat ene beursbezoek – waar je maar moet hopen dat je écht de informatie krijgt waar je naar op zoek bent – maar gepersonaliseerde informatie dichtbij huis. De vakdagen werden dan ook beoordeeld met een ruime 8!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot projectmanagement.

Kirsten Flik Communicatieadviseur
Mariëlle Timmers Projectmanager
Ronald Smit Project Manager Events
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een brand event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op