Home > Ons werk > Arbeidsmarktcommunicatie > TT-Engineering – Corporate en werken-bij site voor werktuigbouwkundige engineers

TT-Engineering

Corporate en werken-bij site voor werktuigbouwkundige engineers

Complexe, technische vraagstukken? TT-Engineering is verrassend kundig in (werktuigbouwkundige) engineering. Al meer dan 30 jaar ondersteunen zij bedrijven en organisaties met kennis en kunde. Zowel in eigen huis als door het detacheren van medewerkers.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Services

Branche

Vraag

Een nieuw design passend bij deze tijd

TT-Engineering wilde een website die hun passie voor techniek overbrengt aan (potentiële) klanten en medewerkers. Geen dertien-in-een-dozijn site, maar een op maat gemaakte website met veel ruimte voor beeld en speelse elementen. Én focus op conversie. Uiteraard volledig responsive en eenvoudig zelf te beheren via een customized CMS.

doelen

Eye on the price

Het doel van de website is helder:

  • Aantrekken van nieuwe opdrachtgevers
  • Aantrekken van nieuwe medewerkers

Twee flink verschillende doelgroepen dus.

gekozen oplossing

2 doelgroepen, 2 websites

Potentiële klanten en potentiële medewerkers hebben (echt waar) een andere informatiebehoefte. Dus besloten we niet één maar twee websites (corporate en werken-bij) te ontwikkelen om zo maximaal in contact te komen met de doelgroep. Met deze oplossing is TT-Engineering in staat echt relevante informatie en pagina’s te tonen en kan er volledig gefocust worden op het aanspreken van de doelgroep. Met net even een andere tone-of-voice, ander beeldmateriaal en meer verdieping op bepaalde onderwerpen.

Bijkomend, maar niet onbelangrijk voordeel; de customer journey door de website kan ook specifiek met dit doel in het achterhoofd worden aangepast. Een potentiële kandidaat voor een vacature heeft een ander doel dan een potentiële klant met een (koop)vraag. Er is dan ook een andere informatiebehoefte. Door deze customer journey per doelgroep te optimaliseren wordt het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk gemaakt om zijn of haar doel te bereiken. Gemak dient de mens. Of beter gezegd de conversie!

resultaat

The results are in

  • Een aantrekkelijk op maat gemaakte website, met een unieke uitstraling.
  • Gemiddelde sessieduur +27%
  • Bouncepercentage –23%
Bekijk de werken-bij website
effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot development.

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op