Home > Cases > Merken & Bedrijven > TT-Engineering | Corporate en werken-bij site voor werktuigbouwkundige engineers
TT-Engineering

Corporate en werken-bij-site

Voor werktuigbouwkundige engineers

Complexe, technische vraagstukken? TT-Engineering is verrassend kundig in (werktuigbouwkundige) engineering. Al meer dan 30 jaar ondersteunen zij bedrijven en organisaties met kennis en kunde. Zowel in eigen huis als door het detacheren van medewerkers.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

vraag

Een digitale presentatie van deze tijd

TT-Engineering wil een website die hun passie voor techniek overbrengt aan (potentiële) klanten en medewerkers. Geen dertien-in-een-dozijn site, maar een op maat gemaakte website met veel ruimte voor beeld en speelse elementen. Qua design moet het onmiskenbaar TT-Engineering zijn. Andere doelen zijn: focus op conversie, een stabiel framework met alle ruimte voor doorontwikkeling, betere conversie, meer bezoekers, zelf te beheren CMS en uiteraard volledig responsive.

Mobiele website OAASE
keuzes

Twee gebruikers op één?

Het doel van de website is helder: het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers én het aantrekken van nieuwe medewerkers. Onze digitale specialisten adviseren TT-Engineering om een corporate website én een werken-bij website te ontwikkelen. Daarmee kunnen we per kanaal de doelgroep gericht benaderen en aanspreken en kunnen (arbeidsmarkt) campagnes zich focussen op één online omgeving.

Mobiele website OAASE
gekozen oplossing

2 doelgroepen, 2 websites

Per website verplaatsen we ons in de bezoekers, hun informatiebehoefte en de conversiekansen. We heten niet voor niets effectgroep, dus in no-time kruipen we onder de huid van de persona’s en leren we TT-Engineering goed kennen. Deze investering in de samenwerking levert later in het proces veel voordeel op!

Het designteam gaat aan de slag met de voorkant van de website. Het eigenzinnige lijnenspel valt bij TT-Engineering goed in de smaak, waarna UX aan de slag gaat met de customer journey, sitemap, navigatieflow en ontwikkeling van CTA’s. Ook hierop volgen positieve reacties van de opdrachtgever, zodat development verder kan met de code.

Dankzij diverse design-, content en codesprints realiseren we in een periode van 3 maanden (van kick-off tot oplevering) twee volledig op maat ontwikkelde websites inclusief alle copy en visuals. Dat we de deadlines halen, komt voor een groot deel ook door de betrokkenheid van de opdrachtgever!

resultaat

Veelbelovend!

We mogen zeggen dat de opdrachtgever zeer tevreden is met de beide websites! De eerste cijfers zijn ook veelbelovend:

  • Gemiddelde sessieduur van bezoekers: +27%
  • Gemiddeld bouncepercentage: –23%

De komende tijd zal aan de hand van bezoekersstatistieken en conversieresultaten verder gewerkt worden aan optimalisaties.
Bekijk de corporate website hier.
En de werken-bij website hier!

effectmakers

Team

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Met die mindset hebben deze effectmakers samen met TT-Engineering een top prestatie geleverd!

Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Marielle - COO - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op Plan een afspraak