Home > Cases > Merken & Bedrijven > Trimetal | De vrienden van Trimetal
Trimetal

De vrienden van Trimetal

Corporate Festival

Trimetal (Akzo Nobel) is het verfmerk van de vakschilder. Het is voor veel schilders een beetje ‘ons’ Trimetal. Om dat gevoel nog verder te versterken vroeg Trimetal ons om een feest te organiseren voor de meest trouwe Trimetal-schilders: de Vrienden van Trimetal. Schildersbedrijven die regelmatig Trimetal verf kopen bij een grossier, krijgen toegang tot dit kleurrijke feest.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Branche

uit de verf

Feest met échte vrienden

In de Lukkien Studio’s in Ede bouwen we in twee dagen het Vrienden van Trimetal Festival. De grossiers krijgen ieder hun eigen VIP-plein waar ze hun trouwe klanten ontvangen. De ruim 1.000 aanwezige schilders genieten van een mooie avond. Met korte en leuke merkactivaties zorgen we ervoor dat nieuwe Trimetal-producten gedurende de avond de revue passeren. Want wist je dat die Trimetal-lakken oersterk zijn en ook je vette kuif in model houden? Het merk Trimetal staat prominent in beeld dankzij het metershoge Trimetal-verfblik dat als podium dient. Eddy Zoëy, de Corona’s en talloze straatartiesten zorgen voor een feest zoals je dat met échte vrienden viert!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden… een video vertelt het hele verhaal:

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot event management.

Simon Renes Creatief concept
Tanya Hampsink Content & Campagne Manager
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Tamar Nijenhuis Project Manager

Vrijblijvend brainstormen over een corporate festival?

Tanya is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Tanya via tanya@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op Plan een afspraak