Home > Ons werk > Digital > Renes Makelaars | positionering en nieuwe website
Renes Makelaars

Lokale held!

Een positionering die verleidt en onderscheidt

Werken voor wereldse merken én lokale helden: daar houden we van! Neem nu Renes Makelaars, al jarenlang een begrip op de woningmarkt in het midden van het land. Het makelaarskantoor heeft enorme kennis van de lokale woningmarkt en draait al drie decennia volop mee. De huidige communicatie reflecteert dit echter niet. Of wij willen helpen. En of we niet te groot voor ze zijn..? Nope!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
positionering

Met Raad en Data

Er zijn veel makelaars, maar we kennen er maar eentje die zo gek op data is! Tijdens de gesprekken met de medewerkers van het kantoor ontdekken we dat hun verkoop- en aankoopadviezen altijd stevig onderbouwd worden met tabellen vol data. De dienstverlening van Renes Makelaars gaat veel verder dan het onderbuikgevoel. Onze copywriter vertaalt deze kenmerkende aanpak naar een krachtige kernbelofte: met Raad en Data. Onze vormgever gaat hiermee aan de slag en ontwikkelt een passende huisstijlset (logo, iconen, graphics, illustraties).

geen tweede kans

Een optimale eerste (online) indruk

Ons digitale team neemt vervolgens het stokje over. Zoals in zoveel branches, ontstaat namelijk ook in de makelaarswereld de eerste indruk online. No pressure, maar deze indruk moet wel overtuigend zijn. Het webdesign krijgt een vriendelijke, persoonlijke touch en de diverse (info)graphics laten zien dat het kantoor kennis van zaken heeft. Tijdens het scrollen door de lange pagina’s verschijnen telkens nieuwe contentblokken. Dit maakt het navigeren dynamisch en houdt de aandacht erbij. Op diverse momenten bieden we bezoekers verschillende CTA’s aan. Aan de hand van Google Analytics meten we de performance van deze conversies zodat we ze kunnen optimaliseren. De website is technisch klaar voor de toekomst, Google-friendly, is gekoppeld aan Funda en beschikt over een gebruiksvriendelijk CMS.

resultaat

Het einde van het project. Het begin van een nieuwe fase.

Want zo is het! Met de launch van de website krijgt Renes Makelaars een nieuw gezicht. Daarmee breekt voor dit ambitieuze kantoor een nieuwe fase aan. Wij houden ondertussen de online statistieken in de gaten en gaan verder met het genereren van zoveel mogelijk organisch verkeer (SEO) en conversie van de website. Ieder z’n vak!

Bekijk het resultaat op renesmakelaars.nl
effectmakers

Team

Dat was een mooie uitdaging! Een kleinere opdrachtgever, maar een groots resultaat. Met dank aan deze effectmakers!

Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Marissa Hans Programmamaker / Online Marketeer

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op