Home > Ons werk > Copy & Content > Renes Makelaars | Website voor makelaar op Utrechtse Heuvelrug
Renes Makelaars

Met Raad & Data de woningmarkt op!

Een website die verleidt en onderscheidt

Renes Makelaars is een begrip. Gedreven, betrokken en succesvol, met een enorme kennis van de woningmarkt en de omgeving. De huidige website reflecteerde dit echter niet, en was toe aan een totale make-over. Ons digitale team bedacht een effectieve en passende nieuwe menustructuur. Onze digital designer verzorgde de uitstraling en het gebruiksgemak tot in de kleinste details.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
superstrak design

Een serieus aantrekkelijke website

Hoe goed een makelaar is leer je wanneer je met ’m in zee gaat. Om daar überhaupt te komen, wil het oog ook wat! En dan doelen we natuurlijk op de website… We ontwierpen een superstrak design in lijn met de huisstijl van onze opdrachtgever en dachten na over alle facetten van een goede makelaarswebsite. De basis was gelegd.

unieke belofte

Optimaal design & gebruiksgemak

Onze communicatieadviseurs vertaalden de missie en visie van Renes Makelaars naar een unieke, onderscheidende belofte: “Met raad & data”. Om dit ook visueel te ondersteunen, ontwikkelden we bijpassende data-elementen en een overall design dat de site en de belofte naar een hoger niveau tilt. Aan werkelijk alles werd gedacht!

resultaat

Extra aandacht voor de kleinste copy

The devil is in the details, zo ook bij het ontwerpen en bouwen van deze site. De website, die gericht is op het verhogen van conversie, is voorzien van veel interactiemogelijkheden en verrijkt met copy: tot in de kleinste details is nagedacht over pakkende, overtuigende teksten!

Bekijk het resultaat op renesmakelaars.nl
effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot design en van projectmanagement tot development.

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op