Home > Ons werk > Events > OMS | Radio Diner
OMS

Radio Diner

Brand event

OMS klopte bij ons aan voor de organisatie van een klantevent. OMS is de organisatie die reclamezendtijd verkoopt voor de radiozenders Sublime FM, 100% NL, 538, SLAM, Radio Veronica, Sky Radio en Radio 10. Doel van het event was huidige klanten bedanken en het presenteren van nieuwe mogelijkheden voor het komende radioseizoen aan nieuwe relaties. We bedachten het OMS Radio Diner. De centrale boodschap: Radio Rocks!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Branche

locatie

Pop-up pand

Als locatie werd gekozen voor het eigen pand van OMS in hét mediahart van Nederland, Hilversum. Hier openden we een prachtig Pop-Up restaurant. De gasten kregen de hele avond allerlei radiocontent voorgeschoteld in de vorm van food & drinks, experiences, rondleidingen, presentaties en live optredens van (wie-kent-’m-niet) Tino Martin, Yves Berendse en Jennie Lena. Hét culinaire succesnummer was de Gouden Chocolade bal die je letterlijk kapot moest SLAM-en.

resultaat

Impact & kracht

De gasten beleefden de impact van radio én de kracht van OMS met dit unieke Radio Diner!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van projectmanagement tot regie.

Simon Renes Creatief concept
Kirsten Flik Communicatieadviseur
Mariëlle Timmers Projectmanager
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een brand event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op