Home > Cases > Merken & Bedrijven > Navara | Propositie
Navara

Propositie

Een licht ontvlambare tagline!

NAVARA, IT-specialist en premium technologiepartner, is snel gegroeid en heeft alle tijd en energie besteed aan duurzame klantrelaties en talentontwikkeling. Met de ambitie om verder te groeien, ontstond ook het inzicht dat het merkverhaal opnieuw geschreven moest worden. En met die vraag stond de directie bij ons op de stoep.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

De aanpak

Binnen beginnen is buiten winnen

Om het juiste merkverhaal op papier te krijgen, duiken we de organisatie in. Geen ellenlange sessies, maar effectieve en vruchtbare gesprekken met medewerkers, management en directie. Het net ophalen daar waar het gebeurt. Luisteren, vragen en doorvragen. Observeren, interpreteren en discussiëren. Onderdompelen in de wereld van NAVARA.

Brand Story

De uitkomst

Wat een club, wat een drive! NAVARA is het best te vergelijken met de Navy Seals, maar dan van de IT. Met NAVARA haal je een multi-disciplinaire partner in huis. Een digitale partner die vlamt én levert. Onze copywriter maakt chocola van alle werksessies en schrijft het merkverhaal, de brand story. Deze wordt enthousiast omarmd door alle collega’s en vlamt inmiddels van alle communicatiemiddelen, digitaal en offline.

Navara - tagline
het échte verschil

Propositie

Uit het merkverhaal ontstaat vervolgens de propositie. Die ene zin waarin je zegt waarom klanten voor jou kiezen, en niet voor je concurrent. De essentie, dat wat je écht anders maakt. Voor NAVARA kon het maar één belofte zijn: we ignite, we perform.

effectmakers

Team

Over ignition gesproken! Deze effectmakers hebben bij NAVARA gevlamd én geleverd.

Simon Renes Creatief concept
Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Marlous - senior communicatie adviseur - effectgroep

Inspiratie voor jouw propositie?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op Plan een afspraak