Home > Ons werk > Events > National Geographic | Photo Ark Event
National Geographic

Photo Ark Event

Brand event

FOX Networks Group wilde voor haar zender National Geographic een meet & greet organiseren voor fans van de wereldberoemde natuurfotograaf Joel Sartore. In co-creatie met FOX hebben we het programma samengesteld en de productie van het evenement verzorgd. Het resultaat was een indrukwekkende bijeenkomst voor fans en zakelijke relaties.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Branche

bijzonder

Levensechte foto's als visueel decor

Sartore’s geweldige project Photo Ark, waarmee hij als doel heeft alle dieren ter wereld in gevangenschap vast te leggen en uitsterven te voorkomen, vormde de basis voor het evenement. De locatie voor het event was het Museon, waar een deel van dit bijzondere project in de vorm van een fototentoonstelling te zien was. Te midden van de spectaculaire dierenportretten konden Nederlandse en Vlaamse fans een middag lang in gesprek met de fotograaf.

exclusief

Indrukwekkend

’s Avonds werden relaties van National Geographic uitgenodigd voor een exclusief diner in de theaterzaal van het Museon. Reusachtige canvassen met Sartore’s foto’s zorgden voor een prachtig visueel decor. Het diner werd afgesloten met een indrukwekkende keynotepresentatie van de fotograaf.

Je hebt events en events met impact. Met dank aan de unieke Joel Sartore.

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van projectmanagement tot regie.

Simon Renes Creatief concept
Kirsten Flik Communicatieadviseur
Mariëlle Timmers Projectmanager
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een brand event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op