Home > Ons werk > Brand development > Mechdes | Nieuwe huisstijl, corporate story en website
Mechdes

Nieuwe huisstijl, corporate story en website

Rebranding

Van top tot teen in het nieuw, met een nieuwe corporate story, huisstijl en website.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Het begint met een goed verhaal

We hebben dit traject net zo grondig aangepakt als MechDes hun machinebouw. Van workshops met directie en medewerkers, sessies over kernwaarden en merkbelofte tot een grondige analyse van de markt en de concurrentie. Naast de medewerkers werden ook de klanten betrokken in dit proces.

Bekijk de site van Mechdes
Mechdes website

Een nieuwe tagline als basis

Alle input leidde tot een sterke, krachtige kernboodschap. Daar waar de belofte, de aanpak en de geschiedenis van het bedrijf samenkwamen. We presenteerden MechDes een nieuwe, pakkende tagline:

‘We engineer your vision.’

Die tagline was een product an sich. Hij vormde het startpunt voor de nieuwe corporate story en de ontwikkeling van een krachtige beeldtaal. Hierin staan zowel de indrukwekkende projecten als de gepassioneerde medewerkers centraal. Op de website kwam alles samen.

aanpak

Een website met aantrekkingskracht

Op de website zijn de projecten van MechDes echte eye-catchers. Als grote visuals knallen ze van het scherm en trekken bezoekers mee de wereld van Mechanical Engineering in. Dit, in combinatie met de menselijke kant – de professionele en gepassioneerde medewerkers – biedt gelijk een inkijkje in de wereld van MechDes. De menselijke kant wordt extra benadrukt door het gebruik van een handgeschreven lettertype.

De nieuwe website heeft een sterk informatief karakter en een geïntegreerde werken-bij sectie. Hier krijgen potentiële medewerkers een goed beeld van de organisatie, de openstaande vacatures en kunnen ze direct solliciteren. MechDes heeft met de nieuwe site een omgeving gecreëerd die aansluit bij wie ze zijn en waar ze voor staan. Mission accomplished!

Bekijk de nieuwe site
resultaat

Een sterke identiteit krachtig gedefinieerd

Met de nieuwe tagline, huisstijl en website kan MechDes weer jaren vooruit. Krachtige beelden en een duidelijk verhaal. Wie wil dat nou niet?

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot development.

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op