Home > Ons werk > Brand development > MechDes | Nieuwe huisstijl, corporate story en website
MechDes

Nieuwe huisstijl, corporate story en website

Rebranding

Soms zijn er vragen die echt als muziek in de oren klinken. Neem nu de vraag van MechDes: help ons aan een nieuw merkverhaal en bijbehorende brand identity en vertaal dit door naar een nieuwe website. De whole package: heerlijk!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

plan van aanpak

Het unieke merkverhaal

We pakken zo’n traject net zo grondig aan als MechDes hun machinebouw. We interviewen medewerkers en directie en houden sessies over kernwaarden, beloftes en visies. Belangrijk: ook de klanten betrekken we in dit proces. We kijken goed naar de concurrentie en maken een grondige analyse van de markt.

Mechdes website
de basis

Een nieuwe tagline

Als alles op tafel ligt, gaan we aan de slag met de corporate story en de ontwikkeling van beeldtaal. Dit is straks de basis van alle interne en externe communicatie. Een mooie volgende uitdaging is het vangen van deze corporate story in een krachtig statement. We krijgen bij MechDes de handen al vrij snel op elkaar voor:

‘We engineer your vision.’

Met het merkverhaal, de beeldtaal en deze tagline kunnen we aan de slag met de nieuwe website.

projecten en personen

Een website met aantrekkingskracht

Het digitale team gaat aan de slag. De wens van MechDes is dat hun projecten echte eye-catchers zijn. Tegelijkertijd willen ze de professionele en gepassioneerde medewerkers een gezicht geven en de website persoonlijk maken. Onze designer vertaalt deze laatste wens door naar een handgeschreven (header) lettertype. MechDes wil geen aparte werken-bij website, maar een geïntegreerde vacaturepagina. Deze en nog enkele andere wensen leiden tot een designvoorstel en functioneel ontwerp waar MechDes enthousiast op reageert!

Development kan nu aan de slag met de ontwikkeling van de website, terwijl de copywriter alle content schrijft. Binnen enkele weken komt alles samen in de nieuwe website. Mission accomplished!

Bekijk de nieuwe site
resultaat

Het complete plaatje

Met het nieuwe merkverhaal, de krachtige tagline, visuele identiteit en website kan MechDes volop verder groeien, nieuwe klanten aantrekken en de grootste talenten enthousiast maken voor een mooie carrière!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot copy en van design tot development.

Ingrid van Vliet Developer
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer
Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur
Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op