Home > Cases > Merken & Bedrijven > Mashup Club RTL & BrandDeli
RTL & BrandDeli

The Mashup Club

Zomerse kick-off

De samenvoeging van RTL & BrandDeli is een feit. Twee grote mediabedrijven hebben de krachten gebundeld voor een nog beter resultaat. Én dus ook voor een gezamenlijk event.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Services

Branche

vraag

Creatief concept en productie

Tot nu toe organiseerden RTL en BrandDeli ieder jaar zelf een event voor mediabureaus en adverteerders. Dit jaar grijpen ze de kans om gezamenlijk de genodigden informeel bij te praten en te netwerken. Maar vooral om de gasten compleet in de watten te leggen. Een avond die bezoekers bindt en fan maakt van RTL en BrandDeli, waar humor een belangrijke rol speelt en waar met een grote glimlach op wordt teruggekeken. De gedeelde herinnering aan het event maakt het volgende (commerciële) contactmoment een stuk leuker en makkelijker.

De doelen uit de briefing: 

  • Netwerken in informele setting
  • Start van de zomer vieren
  • Verrassen en verwonderen
  • Gespreksonderwerp worden
  • Likeability verhogen

Een creatief concept vol kleur

De uitdrukking ‘het geheel is meer dan de som der delen’ gaat hier op: RTL en BrandDeli hebben het samen goed voor elkaar en dat mag gevierd worden! Met een avond die in het teken staat van 1 + 1 = 3. Synergie, het samenvoegen van twee bedrijven, het mixen van talenten, maar ook het vieren van de zomer. Een event waar luxe en brutaliteit samenkomen, geheel passend bij de cultuur van beide bedrijven. Dat bracht ons tot het creatief concept voor dit event:

“The Mashup Club”
Hosted by RTL & BrandDeli

resultaat

Nieuwe kansen!

Het was een feestelijke, kleurrijke borrel in de Kanarie Club in Amsterdam, waar de energie en zomer vanaf spatte. Heerlijke cocktails, frisse bites, Mash Up’s van de DJ en entertainment en aankleding in het thema. Ook de cijfers waren een feestje: meer bezoekers en lagere no-show. De vele gesprekken en ontmoetingen hebben nieuwe commerciële kansen opgeleverd. Kortom: een geslaagde start van de zomer!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot projectmanagement.

Kirsten Flik Head of Creative
Mariëlle Timmers Projectmanager
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Kirsten - head of creative - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op Plan een afspraak