Home > Cases > Merken & Bedrijven > HP | Klassenfeest
HP

Klassenfeest

Campagne tijdens 5-daagse beurs

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste evenement voor onderwijzend Nederland. Meer dan 40.000 bezoekers (onderwijsprofessionals) komen voor informatie en inspiratie naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Services

Branche

De vraag

Een klasse idee!

HP zag de beursdeelname als een vijfdaagse sales-campagne met een duidelijk doel: breng de printoplossing Instant Ink (nooit meer zonder inkt!) onder de aandacht van de bezoekers. Concreet: creëer een live-sales-funnel met minimaal 1.500 standbezoekers en 500 kwalitatieve leads. Ons creatieve team dook in de wereld van HP, printers, onderwijs en inktcartridges. En zo ontstond een – al zeggen we het zelf – klasse idee!

Gekozen oplossing

Klassenfeest

Het gebruik van Instant Ink is écht een feestje. Nooit meer zonder inkt zitten voor een vast (laag) bedrag per maand. En tijdens de beurs maakte je ook nog eens kans op een volledig verzorgd Klassenfeest. Instant Ink, een feestje voor jezelf én voor je klas! 

We maakten van de stand ook een feestje: een kleurrijk klassenfeest met traktaties, leuke activiteiten en promoties van Instant Ink.

Opvallend druk

Bezoekers in de rij

Het was vijf dagen lang een drukte van jewelste bij het klassenfeest. Duizenden bezoekers genoten van de traktaties en activiteiten en meldden zich aan voor meer informatie over Instant Ink. De gestelde KPI’s (standbezoekers en leads) werden ruimschoots behaald, dus ook voor HP was deze beursdeelname een feestje!

Resultaat

To the moon and back

Terwijl HP na afloop van de beurs overuren draaide om alle informatieaanvragen en nieuwe abonnees te verwerken, gingen wij aan de slag met de organisatie van het Klassenfeest voor de gelukkige winnaar. Dat werd overigens echt een ‘to the moon and back’-ervaring, dankzij het knallende optreden van niemand minder dan zangeres Maan!

Gelukkig hebben we de foto’s nog!
De beste feesten duren vaak te kort. Wij hadden nóg wel een week met het HP Klassenfeest op deze beurs willen staan. Want wat was het gezellig, lekker druk en een groot succes. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van creatie tot design en van projectmanagement tot regie.

Kirsten Flik Head of Creative
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Simon Renes Creatief concept
Kirsten - head of creative - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een activatie of campagne?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op Plan een afspraak