Home > Ons werk > Campagne > Hoor en Zie | Naamsbekendheidcampagne
Hoor en Zie

Naamsbekendheidcampagne

Wandel- en fietsroute

De snelgroeiende opticien- en audicienketen Hoor en Zie zocht hulp bij het op de kaart zetten van hun nieuwe vestiging. Doel was om op korte termijn meer bezoek naar de vestiging te realiseren, en op lange termijn de merkbekendheid te vergroten.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
aandacht

Oog voor de omgeving

Hoor en Zie houdt net zoveel van mooie dingen zien en prachtige geluiden horen, als haar klanten. Ze deelden in het bijzonder een voorliefde voor het natuurlijke schoon uit de omgeving van de nieuwe vestiging. Het stond daarom buiten kijf dat de campagne hier aandacht aan moest schenken. Oog voor de omgeving: de prachtige natuur en alles wat daarbij komt kijken!

Hoor en Zie - Wandel en Fietsroute - Naamsbekendheidcampagne
uitwerking

Een ander geluid, een nieuwe blik

De gedeelde liefde voor de omgeving vormde de basis voor de enige echte Hoor en Zie route: een wandel- en fietsroute die in samenwerking met lokale inwoners en ondernemers werd samengesteld. Dit bracht bezoekers naar de winkel en maakte Hoor en Zie bekend binnen de ondernemersvereniging. De route werd gelopen, gefietst, de kaart werd uitgetekend en samen met leuke acties, informatie én een speurtocht voor kinderen opgeleverd in een fysieke routegids.

Hoor en Zie - Wandel en Fietsroute - Naamsbekendheidcampagne
resultaat

Op de kaart zetten? Done.

Aansluitend bij hun filosofie en de waarden waar Hoor en Zie voor staat, vatten we de route en de het merk samen in een sterke, verrassende tagline: een ander geluid, een nieuwe blik. Klaar is case!

Hoor en Zie - Wandel en Fietsroute - Naamsbekendheidcampagne
effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot projectmanagement.

Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur
Louise Fien Project Manager Studio
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over jouw communicatie-uitdaging?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op