Home > Ons werk > Copy & Content > Haringpartij | website
Haringpartij

Van tijdelijke campagne naar always on

Nieuwe website voor langdurige zichtbaarheid

De organisatie van de Haringpartij wilde voor hun terugkerend jaarlijks evenement een website die always on is. We gebruikten de uitgangspunten van hun tijdelijke eventregistratiewebsite en ontwikkelden een “volwassen” website!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Services

Digital

the way to go

Een online sponsorloop

Een website betekent dat de organisatie te allen tijde online gerepresenteerd wordt: the way to go voor de organisatie, die een nieuwe aanpak koos om gedurende het jaar sponsors (maatjes) te werven voor het evenement. De website zelf is volledig in lijn met de stijl van het event zelf. Stijlvol, gereserveerd en charmant: onmiskenbaar De Haringpartij!

communicatietraject

Alle informatie op één plek

De inhoudelijk goed gevulde website biedt nu altijd alle benodigde informatie voor de doelgroep van de organisatie: bezoekers en potentiële maatjes. Bij de ontwikkeling was dit dan ook een belangrijke basis. Het is een website die een prominente plek in het communicatietraject inneemt.

resultaat

Alles onder controle!

Door van een tijdelijke website over te gaan naar een structurele website, krijgt de organisatie meer ruimte en vrijheid voor het aanpassen en updaten van de inhoud! Zij zijn nu volledig in controle, het hele jaar door. De gebruiker wordt daarnaast tevens op zijn wenken bediend, door op mobiel de menuknop in het midden, onderaan te plaatsen. Niet langer met je duim naar alle hoeken van je mobiel, maar heel gemakkelijk alle informatie binnen “duimbereik”. Ook dat is onder controle!

Bekijk het resultaat op haringoprijsenburg.nl
effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot development.

Ingrid van Vliet Project Manager Digital
Erik Ranke Digital Designer
Job van den Heuvel Developer

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op