Gemeente Zeist

Preferred supplier

Van 2016 t/m 2020 waren wij voor gemeente Zeist de vaste partner op het gebied van communicatie. In de gemeente, met zo’n 65.000 inwoners, vindt veel communicatie plaats. Informerend, activerend, en altijd met een duidelijke afzender. Van infographics, advertenties en folders tot huis-aan-huis-kranten en campagnes.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Critical friend

Bedenken en maken

Binnen de gemeente is behoefte aan een breed pallet van communicatie-uitingen, voor diverse doelgroepen. De ene keer richt de boodschap zich op ondernemers of winkeliers, de andere keer op burgers. We denken pro-actief mee, zetten de copy-puntjes op de i en geven vorm aan de in te zetten communicatiemiddelen. Onze rol is die van critical friend, zodat we voor de gemeente bij ieder project het beste resultaat behalen.

gemeente zeist energietransitie krant
One-stop

Van banners tot jaarverslag

Kleine en grote opdrachten zijn de revue gepasseerd, van het ontwikkelen van een nieuwe visuele identiteit voor Bij Bas, de fietsoppas, tot de campagne Wat dacht je van een frisje. En niet te vergeten de huis-aan-huis Energiekrant en de campagne Maaltijd van Zeist.

gemeente zeist energietransitie krant
gemeente zeist verkiezingskrant
WCAG 2.1

Digitale toegankelijkheid

Content die geplaatst wordt op de website van de gemeente moet voldoen aan de WCAG 2.1. De WCAG 2.1 beschrijft de meest actuele richtlijnen voor het toegankelijk maken van digitale kanalen, zoals een website en online formulieren. Wij ondersteunen en adviseren de gemeente in het digitaal toegankelijk maken van hun online uitingen, zoals PDF’s.

effectmakers

Team

Deze effectmakers staan iedere dag klaar voor gemeente Zeist.

Marlous van de Wiel
Senior Communicatie­adviseur
Erik - digital designer - effectgroep
Erik Ranke
Digital Designer
Ronald - grafisch vormgever - effectgroep
Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever

Zoek je een vaste communicatiepartner?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op