Home > Ons werk > Merken & Bedrijven > FOX Sports | 10 Jaar FOX Sports Eredivisie
FOX Sports

10 Jaar FOX Sports Eredivisie

Corporate event

FOX Sports Eredivisie wilde de aftrap van het 10e voetbalseizoen feestelijk vieren met een select gezelschap van belangrijke stakeholders. Ze kwamen bij ons voor een creatief concept dat een en al voetbal moest ademen en de productie van het event.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Branche

spelerstunnel

Trip Down Memory Lane

We bedachten voor dit event een bijzondere ‘Trip Down Memory Lane’ in de vorm van een spelerstunnel. Want waar meer dan in de spelerstunnel ontmoeten clubs elkaar, stijgt de spanning voor de aftrap en hoor je het juichen van de menigte al opzwellen?

In het AFAS Stadion van AZ werden de genodigden letterlijk meegenomen door een 30 meter lange tunnel waar 9 jaar aan belangrijke momenten, hoogtepunten en herinneringen waren tentoongesteld. Door foto’s, video’s en tastbare elementen kon men zien, horen en beleven wat FOX Sports Eredivisie de afgelopen jaren aan mooie herinneringen heeft gebracht.

event area

Aftrappen van het 10e seizoen

Aan het einde van de tunnel liep men de event-area in, waar presentator Jan Joost van Gangelen en de directie klaarstonden om het tiende seizoen met de gasten af te trappen. Ook kon men op de foto met de Eredivisieschaal voor het komende seizoen. Viggo Waas zorgde voor een afsluitend intermezzo, uiteraard met een flinke knipoog.

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot projectmanagement.

Simon Renes Creatief concept
Kirsten Flik Head of Creative
Mariëlle Timmers Projectmanager
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Kirsten Flik communicatieadviseur events effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een corporate event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op