Home > Ons werk > Merken & Bedrijven > Fellowmind | Care Package
Fellowmind

Een unieke care package

Aandacht voor de managers

Fellowmind is een grote speler op het gebied van IT en automatisering waarbij de ‘human touch’ key is. Automatisering is geen doel op zich, maar draagt bij tot het aangaan van waardevolle relaties en stelt de mens altijd centraal. Dat is waar Fellowmind zich dagelijks voor inzet.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Care package
vraag

Ontwikkel een dankjewel voor onze managers

Fellowmind had recent al haar medewerkers een hart onder de riem gestoken met een leuke geste. Het management had dit zelf geregeld en dus zelf niks ontvangen. Tijd om daar verandering in te brengen. Effectgroep* werd gevraagd voor het management een uniek, verrassend en passend pakket te ontwikkelen.

Care package
verwachtingen

Heldere verwachtingen

Bij Fellowmind staat kwaliteit voorop, dus ook de care package moest kwaliteit uitstralen. Aangezien het een grote groep internationale managers betrof, moest het pakket ook naar het buitenland te versturen zijn en dus geen Nederlandse teksten bevatten. De laatste wens was dat het aansloot bij de kernwaarden van Fellowmind, waaronder meaningful connections en people at heart.

care package
resultaat

Een pakket vol aandacht

Aan de slag dus met het samenstellen van dit unieke pakket! No pressure, maar het moest wel snel:-). We hebben Fellowmind een voorstel gedaan met diverse middelen die een mooie mix waren van fun, functioneel, persoonlijke groei en aandacht. Vervolgens hebben we de definitieve keuze voor de producten gemaakt en ervoor gezorgd dat deze zoveel mogelijk voorzien werden van de huisstijl van Fellowmind. Alle pakketten werden binnen zeven werkdagen verstuurd naar de managers in binnen- en buitenland.

Positieve reacties

Inmiddels zijn alle pakketten uitgeleverd en zijn de eerste reacties binnen. Uitsluitend positief. Een pakket waar de managers oprecht blij mee zijn. Zowel met het gebaar als de inhoud!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken.

Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Marlous van de Wiel - communictieadviseur - effectgroep

Ook op zoek naar een hart onder de riem voor jouw medewerkers? We helpen je hier graag mee.

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op