Home > Ons werk > Brand development > Carrus | Ontwikkeling corporate story
Carrus

Ontwikkeling corporate story

In Nieuwegein zit het prachtige bedrijf Carrus gevestigd. Ze doen alles met tweedehands golfkarren en zijn ook gek op de onderdelen. En met meer dan 65.000 onderdelen leverbaar is dat geen understatement. Carrus was na een brandingtraject ook op zoek naar hun verhaal en heldere propositie. Dus doken wij in de wereld van carts & parts.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Services

vraag

Een heldere propositie

Twee weken na onze eerste kennismaking stond voor Carrus een grote en belangrijke beurs op de planning. Daar moest uiteraard het verhaal helder zijn voor alle medewerkers met daarnaast een doorvertaling naar een gelikte brochure en dito presentatie. No time to waste! Een uitgebreid en to-the point gesprek met eigenaar Ties en het doorlezen van alle relevante, beschikbare informatie vormde de basis voor de ontwikkeling van de corporate story. Op één A4 wisten we de essentie en de toegevoegde waarde van Carrus te vangen. We schoten in een keer raak!

Carrus corporate story effectgroep

Een nieuwe pay-off

En we heten niet voor niets effectgroep*, dus denken we graag net even iets verder dan de vraag. Tijdens het ontwikkelen van de corporate story werd duidelijk dat Carrus zich meer (wilde) focussen op de onderdelen dan de daadwerkelijke golfkarren. Daarom adviseerden wij de pay-off iets aan te passen; van carts & parts naar parts for your carts. Dit hebben we gelijk ook doorgevoerd in het logo.

Carrus corporate story effectgroep
Carrus corporate story effectgroep

Aanvullende middelen

Met een strakke deadline op ons netvlies hebben we op tijd voor de beurs een prachtige brochure opgeleverd met een nieuwe stijl en bijpassende presentatie. Een topprestatie, aldus Carrus!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie.

Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur

Je corporate story helder krijgen? Daar zijn we voor!

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op