Online

Online kick off

Let's energize!

Baker Tilly helpt  als accountancy- en adviespartner dagelijks organisatie door het hele land met hun financiële en fiscale vraagstukken. Vanuit hun vakinhoudelijke kennis en professionele expertise van wereldformaat helpen zij hun klanten om doordachte (financiële) keuzes te maken. Baker Tilly gelooft in langdurige klantrelaties met een persoonlijke benadering. Dit leidt tot succes, nu en in de toekomst.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

De vraag

Online verbondenheid

Connectie en Customer Intimacy staan niet alleen voor klanten hoog in het vaandel, maar ook voor de medewerkers. Baker Tilly wilde het jaar dan ook goed beginnen met een (vanwege Covid-19) online proost event vol energie. Deze kick-off van het nieuwe jaar was een moment met oprechte aandacht voor elkaar en gevoel van verbinding.

De oplossing

Een digitale tribe

We maakten geen online TV-show, maar creëerden het gevoel van een online kampvuur voor bijna 700 aanwezigen. Onder leiding van presentator Klaas van Kruistum was er plek voor warme woorden en complimenten van de voorzitter van Baker Tilly en kwamen diverse collega’s live in de uitzending om elkaar in het zonnetje te zetten. Ook werd er geproost met de fles bubbels die thuisbezorgd was. Cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert zorgden voor interactie en flinke lachsalvo’s tijdens de quiz ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’. Avontuurlijk was het ook: medewerkers konden elkaar ontmoeten op een van de vele virtuele eilanden.

Het resultaat

Veel waardering, goede energie

Het doel is bereikt dankzij de vernieuwende technische setting, toffe virtuele eilanden, persoonlijke content en aandacht voor elkaar. Het werd een ontspannen middag, een heerlijk oplaadmomentje om het nieuwe jaar positief mee te starten. De online kick off werd door de medewerkers beoordeeld met een hele dikke 8!

Het team

Vuurmakers

Deze effectmakers waren de vuurmakers en zorgden dat de digitale vonken ervan af vlogen.

Ilke - head of account - effectgroep
Ilke van der Mark
Head of Account (CCO)
Tamar - project manager - effectgroep
Tamar Nijenhuis
Project Manager
Amy - traffic manager - effectgroep
Amy van de Weem
Creative Producer
Ilke - head of account - effectgroep

Wil jij een digitale tribe voor medewerkers of klanten?

Ilke is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 06-24991855.

Neem contact op Plan een afspraak