Home > Ons werk > Live / Online / Hybride Events > Baker Tilly | College of Knowledge
Baker Tilly

College of Knowledge

Educational event

Al een aantal jaar produceren wij in samenwerking met accountantskantoor Baker Tilly het Ondernemerscollege. Een online videoplatform waarop tweewekelijks nieuwe video’s verschijnen voor ondernemend Nederland.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

dé kans

Internationale editie

Na 12 succesvolle edities werden wij gevraagd een Internationale editie te organiseren tijdens de Baker Tilly International World Conference. De World Conference wordt ieder jaar in een ander land georganiseerd en dit jaar was Nederland aan de beurt. Voor Baker Tilly dé kans om alle member firms kennis te laten maken met dit contentmarketingconcept.

concept

Big, bigger, biggest

Een prachtige locatie (Beurs van Berlage), vijf keer zoveel gasten (400 personen) en internationale sprekers vroegen om een upgrade van het huidige concept. Een nieuw decor, aangepaste visuals én uiteraard een internationale naam; College of Knowledge. De imposante Beurs van Berlage in Amsterdam paste goed als locatie voor dit evenement. Hier gingen we big, bigger, biggest! Een curved LED-scherm van 12 meter breed en 4,5 meter hoog werd de eyecatcher van College of Knowledge. Dit zorgde in combinatie met de catwalk en authenticiteit van de effectenbeurszaal voor een bijzonder effect. Onder begeleiding van innovatiedeskundige Jim Stolze gaven vijf internationale, gerenommeerde sprekers een inspirerend college over uiteenlopende onderwerpen zoals de blockchain technology, branding as a growth strategy en risk management. Bekijk de video’s online op ondernemerscollege.nl.

resultaat

Trots!

Wij én Baker Tilly kijken met trots terug op het College of Knowledge, de internationale editie van het Ondernemerscollege!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van regie tot projectmanagement.

Mariëlle Timmers Projectmanager
Marlous van de Wiel Communicatie­adviseur
Ronald van Spanjen Grafisch Vormgever
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Mariëlle Timmers - COO - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een educational event?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op