Home > Ons werk > Live / Online / Hybride Events > Arbo Unie | Samen werken, samen feesten
Arbo Unie

Samen werken, samen feesten

Internal Branding Event

Arbo Unie ziet haar personeelsfeesten altijd als een belangrijk (communicatie)moment om waardering te geven aan de medewerkers én een boodschap over te brengen. Voor de derde keer op rij verzorgden wij het creatief concept en de organisatie van het evenement. 

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Services

Branche

vraag

Een feest met (communicatie) waarde

Arbo Unie begrijpt heel goed dat een evenement een belangrijk communicatiemoment is. Het creatief concept moet naadloos aansluiten op de interne communicatiestrategie en geen one-off zijn. De vorige evenementen gingen over transformatie (Sensation Transformation) en verbinding (Arbo Unie LIVE). Deze editie moest in het teken staan van de toekomst: samen maken wij de organisatie, dienstverlening en elkaar beter.

creatief concept

De medewerkers maken het feest

Elke dag helpen de mensen van Arbo Unie hun klanten succesvol te worden en te blijven door de arbeidsparticipatie van hun medewerkers te vergroten of te verbeteren. Bij de ontwikkeling van het programma werd duidelijk dat de collega’s met hun enthousiaste instelling en zelfvertrouwen prima in staat zijn om zelf het feestje te bouwen – aan ons om ze de juiste handvatten te bieden. En dat hebben we gedaan! Een goed feest maak je immers samen. En daarin vonden wij het creatieve haakje voor het concept: SAMEN WERKEN, SAMEN FEESTEN. Want het beste feest bouwen we toch echt samen!

effectgroep - Arbo Unie Personeelsfeest
voor en door elkaar

Programma

Professionals op het gebied van catering en entertainment legden de basis van het feest, maar het was de inbreng van de collega’s die samenwerkten om het feest te bouwen, een feest waar nog jaren over gepraat zal worden! Alle collega’s deden mee door onderdeel te zijn van het programma. Voor en door elkaar. 

Ruim 400 collega’s openden het feest gezamenlijk met shooters voor iedereen. Hét startmoment voor de toffe band Beethoven Legends om de voetjes van de vloer te krijgen. En dat gebeurde! Direct. Tussen de sets van de band was het mogelijk om je eigen muziek uit te kiezen bij de DJ’s van Single Sounds. 

genoeg te doen

Samen uit, Samen thuis!

Voor elke bezoeker was wel wat te doen. De Digifitti-activatie was een hit, samen met je collega’s digitaal graffiti spuiten! En daarna met je team en je kunstwerk op de foto! Niet zo artistiek aangelegd? Dan stelde je je eigen cocktail samen en werd deze perfect gemixt. De competitieve collega’s gingen de strijd aan tijdens de Arbo Unie pubquiz in de bruine kroeg! Vormde je liever samen een band om je muzikale talent te delen? De jongens van Band Hero stonden klaar om jouw band aan te moedigen. Samen maakten de collega’s er een groot feest van. Na afloop stonden verschillende bussen klaar om iedereen netjes thuis te brengen. Samen uit, Samen thuis!

resultaat

Een tevreden opdrachtgever

Een mooie feestavond als waardevol communicatiemoment, waar verbinding door participatie tot leven kwam. Ruim 400 samenwerkende en feestende collega’s ervaarden dat je de beste feesten toch écht samen bouwt!

effectmakers

Team

Ook wij werken graag samen met collega’s aan een project:-). We verzorgden ook de vormgeving, activaties vooraf en signing en branding op locatie. Heel fijn om al deze expertises in huis te hebben!

Tanya Hampsink Programmamaker / Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever
Kirsten Flik Senior Communicatie­-adviseur
Kirsten Flik communicatieadviseur events effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op