Home > Ons werk > Arbo Unie | Samen werken, samen feesten
Arbo Unie

Arbo Unie

Samen werken, samen feesten

Arbo Unie ziet haar personeelsfeesten altijd als een belangrijk (communicatie)moment om waardering te geven aan de medewerkers én een boodschap over te brengen.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief
Services

Branche

vraag

Creatief concept en productie

Voor de derde keer op rij werd ons gevraagd het creatief concept en de productie te verzorgen. Na twee succesvolle personeelsevenementen over transformatie en verbinding wilde Arbo Unie zich deze keer richten op de toekomst. Maar wat is dan het juiste thema?

Gekozen oplossing

De medewerkers maken het feest

Elke dag helpen de mensen van Arbo Unie hun klanten succesvol te worden en te blijven door de arbeidsparticipatie van hun medewerkers te vergroten of te verbeteren. Bij de ontwikkeling van het programma werd duidelijk dat de collega’s met hun enthousiaste instelling en zelfvertrouwen prima in staat zijn om zelf het feestje te bouwen – aan ons om ze de juiste handvatten te bieden. En dat hebben we gedaan! Een goed feest maak je immers samen. En daarin vonden wij het creatieve haakje voor het concept: SAMEN WERKEN, SAMEN FEESTEN! Want het beste feest bouwen we samen.

effectgroep - Arbo Unie Personeelsfeest

Programma

Professionals op het gebied van catering en entertainment legden de basis van het feest, maar het was de inbreng van de collega’s die samenwerkten om het feest te bouwen, een feest waar nog jaren over gepraat zal worden! Alle collega’s deden mee door onderdeel te zijn van het programma. Voor en door elkaar. 

Ruim 400 collega’s openden het feest gezamenlijk met shooters voor iedereen. Hét startmoment voor de toffe band Beethoven Legends om de voetjes van de vloer te krijgen. En dat gebeurde! Direct. Tussen de sets van de band was het mogelijk om je eigen muziek uit te kiezen bij de DJ’s van Single Sounds. 

Samen uit, Samen thuis!

Voor elke bezoeker was wel wat te doen. De Digifitti-activatie was een hit, samen met je collega’s digitaal graffiti spuiten! En daarna met je team en je kunstwerk op de foto! Niet zo artistiek aangelegd? Dan stelde je je eigen cocktail samen en werd deze perfect gemixt. De competitieve collega’s gingen de strijd aan tijdens de Arbo Unie pubquiz in de bruine kroeg! Vormde je liever samen een band om je muzikale talent te delen? De jongens van Band Hero stonden klaar om jouw band aan te moedigen.

Overal was het feest deze avond. Na afloop stonden verschillende bussen klaar om je netjes thuis te brengen. Samen uit, Samen thuis!

resultaat

Een tevreden opdrachtgever

Een succesvolle feestavond waar verbinding door participatie tot leven kwam. 400 samenwerkende en feestende collega’s maakten het een avond om nooit te vergeten.

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van design tot projectmanagement.

Tanya Hampsink Programmamaker Events
Tamar Nijenhuis Project Manager Events
Anouk Dijkstra Grafisch Vormgever

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op