Online

Alfa's Christmas Show

Een kerstshow voor alle medewerkers

Alfa Accountants en Adviseurs heeft als slogan ‘overal dichtbij’. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor medewerkers. Reden genoeg om het jaar af te sluiten met alle collega’s en hun familieleden. Verbonden en dichtbij elkaar. Een online event dat het Alfa gevoel ademt.

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

Het concept

Eén familie

Tijdens Alfa’s Christmas Show stond verbinding met elkaar, elkaars partner én gezin centraal. Een family focus, want dat is Alfa Accountants en Adviseurs, één familie. Samen terugkijken op een bijzonder en roerig jaar, met een lach en een traan, muzikale Christmas-noot en voor ieder wat wils. Alle ingrediënten om met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan.

De oplossing

Een kerstshow op maat

Het werd een kerstshow zoals een kerstshow hoort te zijn. Met live muziek, humor, een lach en een traan, en interactie live en online. Niet alleen werd het programma gevuld met optredens van onder andere Derek Otte en Viktor Mids ook de medewerkers van Alfa hadden een grote rol. Zichtbaar in de studio als publiek en door middel van live interviews. Er werd met elkaar teruggekeken en vooruit geblikt.

 

Het resultaat

Overal dichtbij

Een online kerstshow die perfect aansloot bij Alfa Accountants en Adviseurs. Het programma zorgde voor een gevoel van verbondenheid tussen de collega’s en verbinding met het bedrijf. Letterlijk en figuurlijk stond Alfa dichtbij elkaar.

Het team

En of wij sprinten kunnen!

Binnen drie weken van eerste idee tot de uitvoering dankzij deze effectmakers!

Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Tanya Hampsink
Communicatieadviseur
Kirsten - head of creative - effectgroep

Wil jij ook een verbindend online programma voor je medewerkers?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.

Neem contact op Plan een afspraak