Regel vandaag nog je eindejaarsevent!

effectgroep

Heb jij al een mooie manier gevonden om je collega’s of medewerkers te bedanken voor een fantastisch jaar? No time to waste! Of je nu gaat voor een bescheiden en succesvol kerstfeest op de werkvloer, een all out eindejaarsfeest (ook wel: end-of-year party), of een persoonlijk bedankje in de vorm van een kerstborrel of kerstcadeau: het nieuwe jaar begint net zo goed als dat je het oude afsluit. Regel daarom vandaag nog een passend geschenk of event voor jouw collega’s!

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Van concept tot locatie en organisatie

Ons credo is dat organisaties een heel jaar lang jarig zijn, met het jubileumfeest als hoogtepunt! We gaan met jou in gesprek over wensen, doelstellingen, kansen. Vaak worden ook medewerkers betrokken in het denkproces: wat hebben zij voor ideeën om het jubileum te vieren. Deze input gebruiken we om tot een blauwdruk te komen voor jouw jubileumfeest. Het thema, de best passende locatie, verloop van de avond, openingsshow en closing, entertainment en natuurlijk de catering.

Vervolgens organiseren we het jubileumfeest en zorgen we ervoor dat alles wat we bedacht hebben tot uitvoer wordt gebracht. We houden je in de maanden voorafgaand aan het jubileumfeest op de hoogte van de voortgang, zodat we geen detail missen en aan alles gedacht wordt. Op de grote dag zorgen wij voor de opbouw, aansturing van alle partijen en afbouw, zodat ook jij geniet van een mooie feestavond. Een extra voordeel van het inschakelen van een evenementenbureau voor uw jubileumfeest!

Cases

This isn’t our first end-of-year rodeo

Marissa - creative - effectgroep

Maak van je eindejaarsfeest of kerstfeest een doorslaand succes.

Marissa is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marissa via marissa@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op