Live & Online in the Mix

Een hybride event met live ervaringen en online connecties

Dat online events in deze (Covid-19) tijd een goed alternatief zijn voor live bijeenkomsten hebben we de afgelopen tijd met elkaar ervaren. Maar het is het toch niet helemaal. Nu we elkaar ook weer live mogen ontmoeten – uiteraard op 1,5 meter – denken we graag na over de perfecte combinatie van live en online. Ja, je leest het goed: een hybride event, maar dan wél anno nu. Van creatief communicatieconcept tot script op maat en van eventlocatie met livestream faciliteiten tot lekker eten & drinken, zowel tijdens het event als persoonlijk bij jou thuisbezorgd. Een mix van content, connecties en culinaire hoogstandjes!

Ben jij een fijnproever?Trakteer jezelf en probeer gratis ons nieuwe SNeK* magazine.

Zoeken

van a tot z

Full Stack Partner

Ben je van plan een Hybride event te organiseren? Goeie keuze! We zijn echt meesterlijk goed in het bedenken en organiseren van live & online events waar je als bedrijf of merk echt iets aan hebt. Met 20+ jaar event ervaring en jaarlijks 100 producties, durven wij te zeggen dat wij hét adres voor waardevolle corporate en brand events zijn. We hebben alle expertise in huis om als creatieve en/of productiepartner jouw congres, bedrijfsevenement of productpresentatie van A tot Z te organiseren, zowel live als online.

Creatieve programmamakers

Format op maat

Je hebt een duidelijke aanleiding om het hybride event te organiseren: informatieoverdracht, teambuilding, product presentatie, voorlichting, kennis delen. Je hebt heldere doelen gesteld: meer betrokkenheid, collectieve trots, gedragsverandering, opschaling. Afhankelijk van deze uitgangspunten en de te bereiken doelgroep(e) ontwikkelen we een creatief concept en maken onze programmamakers een event format dat hier het beste bij past. Want dat een live event echt een andere beleving met zich meebrengt dan een online ervaring, weten wij maar al te goed. Daarom werken we een (online) bezoekers journey uit met touchpoints en de nodige interactieve momenten. Om alle bezoekers, zowel live als online, de optimale beleving mee te geven en de gewenste doelstellingen te behalen.

Hybride event
Script en content

Redactie

Heb je weleens in de redactie van een programma gezeten? Vanaf nu dus wel. We stellen een redactie samen, niet groter dan nodig is, die verantwoordelijk is voor het programma, script en de content van het hybride event. Jouw rol daarin is belangrijk, als schakel tussen jouw organisatie en onze mensen. Samen geven we vorm en inhoud aan het event.

online events
Kijken kijken... en meedoen

Livestream en interactie

Wij zijn een onafhankelijke agency en werken met een aantal systemen voor het online broadcasten van jouw bijeenkomst. De gewenste functionaliteiten en het programmaformat bepalen de best passende tool. Al het denkbare is mogelijk: live chats, inbellen, reageren op stellingen, schakelen tussen diverse ‘congreszalen’, feedback geven, meedoen aan een quiz en napraten met bezoekers. We combineren ook hier live met online en plaatsen grote schermen op de eventlocatie waar het online publiek op te zien is. Zo zijn ze onderdeel van het live event en verbinden we de live & online bezoekers echt met elkaar.

Hybride event
culinair

Food & Beverages

Dat goed eten & drinken onlosmakelijk verbonden is met een live event, weten we maar al te goed. Tot op heden lukt het alleen niet om de catering ‘over IP‘ te verzorgen aan de online genodigden. Wat wél kan is een lekker proefpakketje thuisbezorgen, vol lekkernijen om tijdens de bijeenkomst van te genieten. Uiteraard geheel in bedrijfs/event huisstijl en met een biertje om mee te proosten tijdens de (online) borrel!

Hybride event
Kirsten - head of creative - effectgroep

Wil jij ook een Mix & Match event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.

Neem contact op Plan een afspraak