Online As A Service

Lease van custom made websites en applicaties

Maatwerk digitale producten voor een vast maandbedrag

Lease jouw custom made website, applicatie, e-commerce-platform of app voor een vast bedrag per maand. Wij bouwen jouw digitale product volledig op maat. Van design tot development, met premium creativiteit en kwaliteit. Je betaalt een vast bedrag per maand, dus géén eenmalige hoge investering. Dat is OAASE: online as a service.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

voor wie is OAASE?

Bedrijven met ambitie

OAASE is een oplossing voor organisaties die (juist) nu willen investeren in de toekomst en die investering willen spreiden over de terugverdientijd. Meer dan ooit is digitalisering de sleutel tot succes. Ons credo is dat ieder bedrijf ‘online first’ moet denken en er goed aan doet om te investeren in digitalisering. Met OAASE wordt dit nog interessanter.

waarom OAASE?

Online as a service

Digitale producten hebben vaak een lange levensduur. Als er gebruik gemaakt wordt van goede architectuur en gewerkt wordt in een toekomstbestendige ontwikkelomgeving zal het product jaren meegaan en kan de investering over een langere periode gespreid worden. OAASE is all-in: hosting, beheer, onderhoud en support zijn inbegrepen.

Solide en premium

100% custom made

De software wordt door ons ontwikkeld. Met 20+ jaar ontwikkelervaring zijn wij een solide development-club met kennis van diverse CMS’en en technologieën. We hebben iedereen in huis: creatives, solution architects, webdesigners en developers.

Onze standplaats is Utrecht, waar onze effectmakers klaarzitten (én staan) om jouw digitale uitdaging aan te gaan. We werken efficiënt, maken heldere afspraken en houden ons aan deadlines. We zijn volledig ingericht op online meetings en conference calls, maar ontvangen je met open armen in onze prachtige kantoor ‘Life’.

Websites, applicaties, platforms, apps

Voor (bijna) ieder digitaal maatwerkproduct

‘Als wij het kunnen maken, kan jij het leasen.’ En zo is het. We ontwikkelen interne en externe applicaties, platforms, websites en werken-bij-sites en (progressive web) apps. Omdat we full stack zijn, kan je al vanaf de tekentafelfase bij ons terecht om je ideeën te bespreken. Strategie en creatie is ‘in house’.

keep it simple

Hoe werkt het?

Na een kennismaking en briefing maken we een offerte met plan van aanpak en begroting voor de ontwikkeling van jouw digitale product. In deze offerte worden alle details beschreven, zoals het programma van eisen, de OTAP, functionaliteiten, techniek, projectfasering en planning. Het voorstel voor lease wordt hieraan toegevoegd.

all-in

Wat is inbegrepen?

Ieder project is maatwerk. Bij de offerte voor jouw product geven we helder en overzichtelijk aan wat is inbegrepen. We streven zoveel mogelijk naar een all-in maandbedrag, inclusief hosting, beheer, onderhoud en support. De definitieve afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement.

Ben jij klaar voor OAASE?

Vraag nu je leasebedrag aan en ontvang 25% korting op de eerste maand.

Ja, ik ben er klaar voor!
continue doorontwikkeling

OAASE-plus

Met OAASE-plus maken we ook afspraken over de doorontwikkeling van het product voor de komende jaren en houden we hier op voorhand al rekening mee. De forecast van de tijd die we hier maandelijks of jaarlijks in denken te investeren, verwerken we in het leasebedrag, waardoor tussentijdse piekinvesteringen voorkomen worden, de kosten gespreid zijn en de doorontwikkeling gegarandeerd is. De afspraken rondom de doorontwikkeling leggen we ook vast in een aanvullende SLA.

Benieuwd naar ons werk?

Marielle - COO - effectgroep

Meer weten over custom made websites en software leasen?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op