welcome back

Coronasigning

Veilig en gezond weer aan het werk op kantoor

Thuiswerken. We hebben het de afgelopen weken massaal gedaan. Maar inmiddels gloort er licht aan het eind van de tunnel en kunnen we ons weer voorzichtig klaarmaken om terug te keren naar kantoor.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

coronaprotocol

Veilige en gezonde omgeving

Hierbij hoort natuurlijk een coronaprotocol, zodat medewerkers op kantoor in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Daar draagt iedereen zijn of haar steentje aan bij. Om deze transitie terug naar de werkplek op een goede manier te realiseren heeft effectgroep* een effectief coronasigningpakket ontwikkeld, geënt op routing & signing. Hiermee kan, zowel in tekst als beeld, duidelijk worden aangegeven wat de spelregels op kantoor zijn en waar medewerkers rekening mee dienen te houden.

Denk hierbij aan:

  • Het markeren van looproutes
  • Informatievoorziening voor bezoekers op diverse plekken in het pand
  • Instructies voor het personeel op de werkplekken, bij de pantry, toiletten, etc.
Veilig op kantoor corona signing
materialen

In eigen huisstijl

Deze materialen kunnen in de vorm van vloerstickers, posters, muurstickers, roll-upbanners, kaartjes, flyers e.d. worden geleverd. Vergeet ook de mogelijkheden met narrowcasting niet. Alle materialen worden in jullie huisstijl ontwikkeld en geleverd op kantoor. Een kwestie van plakken en plaatsen en het kantoor is er helemaal klaar voor om medewerkers weer te ontvangen.

Veilig op kantoor corona signing

Ook interesse in een coronasigningpakket?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op