let's connect

Campfire Connections

Dé plek om samen met collega’s plannen te smeden voor de toekomst

In roerige tijden als deze is het voor organisaties uitdagend om medewerkers écht te informeren over de stand van zaken, de strategie, plannen en doelstellingen die er zijn. Herkenbaar? Dan is het is de hoogste tijd om met alle medewerkers bewust uit de waan van de dag te stappen en te focussen op zaken die er écht toe doen. Nu het weer kan verbinden we mensen, doelen en ambities met elkaar tijdens Campfire Connections.

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

Om de juiste focus en betrokkenheid te creëren gaan we weg van de bekende (werk)omgeving. We verzamelen op een locatie middenin de natuur, met het kampvuur als symbolisch middelpunt voor dé plek waar mensen samenkomen, waar goede gesprekken worden gevoerd én plannen gesmeed worden. Het programma sluit perfect aan bij de bedrijfsdoelen en wordt ingevuld met verschillende unieke inhoudelijke & inspirerende sessies. In creatieve werkvormen ga je met elkaar aan de slag met doelen, ambities en strategieën. Om het helemaal af te maken, maken de collega’s, als bijpassende teambuildingsactiviteit, zelf vuur en ontsteken letterlijk met elkaar een vlammend gesprek. Back to basic, terug naar de kern, geen poespas, maar gesprekken over dát wat nu besproken moet worden.

Campfire Connections

Verbinden in the mix

Het wordt een mix van inhoud, interactie, teambuilding en inspiratie. Zoals corporate antropoloog Jitske Kramer, die kennis deelt over de essentie van sterke tribes en onderlinge relaties. We dagen je uit om je grenzen te verleggen door over vuur te lopen. Of we sluiten juist op spectaculaire wijze af met een collectieve pijlbreeksessie, om belemmerende gedachten symbolisch te doorbreken. We verbranden oude rituelen en steken het vreugdevuur aan als afsluiting. We voelen ons meer verbonden dan ooit!

Campfire Connections
Campfire Connections

De vijf beste redenen om voor de Campfire Connections te kiezen

  1. Een dag op een plek in de natuur, waar volop ruimte is om samen te komen om de betrokkenheid bij de organisatie en de doelstellingen te vergroten.
  2. Een dag vol goede gesprekken op een eenvoudige en laagdrempelige manier, waar aandacht is voor het individu in teamverband.
  3. Een op maat gemaakt programma gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, samenwerken, communicatie of beïnvloeden & veranderen.
  4. Een mix van inhoud, interactie, teambuilding en inspiratie.
  5. Een bijzondere ervaring in een natuurlijke omgeving.

Wat je krijgt

  • Een programma op maat, ontwikkeld door onze communicatiespecialisten t.b.v. jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Een programma tussen 13.00 en 19.00 uur op een unieke buitenlocatie, inclusief catering (ontvangst, water/fris hele dag, powersnack en borrel), vier actieve & mindfulnessworkshops, branding & signing op locatie.
  • Een compleet communicatietraject om de collega’s te motiveren vooraf en te bedanken achteraf.
  • Volledige ontzorging van onze eventprofessionals tijdens het gehele traject.
Kirsten - head of creative - effectgroep

Iedereen weer volop connected?

Steek het vuur aan voor dát wat besproken moet worden! Bel Kirsten via 030 – 41 00 790 of mail naar kirsten@effectgroep.nl en ze stelt graag een programma op maat samen.

Neem contact op Plan een afspraak