Online

Noloc Colleges

Content voor persoonlijke ontwikkeling

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Al jaren is het loopbaancongres van Noloc een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde congressen in Nederland. Nu dit in 2020 niet live kon, gingen we op zoek naar een alternatieve invulling die het hooggewaardeerde congres eer aan deed in het jaar dat Noloc ook haar 30-jarig jubileum vierde. 

You have a marketing challengeIf we meet up, it is certain to turn into something great.

Search result

Het concept

Online kennisdelen

Het ‘waarom’ van het loopbaancongres gebruikten we als uitgangspunt; het delen en vergaren van kennis. Je moet je blijven ontwikkelen om ook de volgende dag relevant te zijn. Van offline naar online kennisdelen. Dát werd de strategie. Terug naar de schoolbanken. Oftewel online college volgen, en dat vanaf je eigen locatie, op het moment dat het jou uitkomt.

De uitwerking

Online video en podcast

De leden werden getrakteerd op zeven online colleges en zeven podcasts van circa 15 minuten die werden gegeven door relevante partners uit het netwerk van Noloc. Kenniscolleges vanuit de gedachte ‘maak je bekwaam in relatief weinig tijd‘. Video’s en podcasts die het delen meer dan waard zijn vanwege de sterke inhoud en professionele uitstraling.

Het resultaat

Content die het delen waard is

Krachtige lessen die inspireren en informeren en zorgen dat de leden van Noloc klaar zijn voor de dag van morgen. Door de video’s en podcasts lange tijd beschikbaar te maken zorgen we voor een groot bereik onder de leden en partners. De meetbare resultaten verzamelen we de komende maanden. Bekijk de video’s en beluister de podcasts hier!

Het team

De perfecte oplossing voor kennisdelen

Deze effectmakers wisten een effectieve en inspirerende oplossing te bedenken als alternatief voor het jaarlijkse congres.

Kirsten Flik Head of Creative
Marijn Klouwen Senior Project Manager
Tamar Nijenhuis Project Manager
Kirsten - head of creative - effectgroep

Zoek je een creatieve oplossing voor jouw vraagstuk?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op +31(0)30 41 00 790.

Neem contact op